Komentowana treść: A1200NG - recenzje
[#1] Re: A1200NG - recenzje
Walnęliśmy babola na okładce i choć film ma kilka tysięcy wyświetleń, nikt się nie skapnął że zamiast "60" powinno być "65". Oczywiście odcinek jest 65 i dziś rano okładkę na taką, która prawidłowo informuje o numerze odcinka podmieniłem. Zatem przepraszam za zamieszanie i proszę o korektę newsa.
2
[#2] Re: A1200NG - recenzje

@MUFA-amigaone-pl, post #1

Powiem szczerze , jestem zażenowany waszym odcinkiem. Blog o sprzęcie A1200NG jest o wiele lepszy. Można więcej się dowiedzieć o sprzęcie. A1200NG to ciekawy kawałek sprzętu.
2
[#3] Re: A1200NG - recenzje

@djpiotrs, post #2

Dzięki za opinięOK te krytyczne też bierzemy na klatę. Zdajesz sobie oczywiście sprawę że żaden z nas nie posiada tego sprzętu i film musieliśmy mówiąc kolokwialnie "szyć" z materiałów jakie podesłał nam nasz gość. A Markowi z tego miejsca jeszcze raz serdecznie dziękuję za pomoc i poświęcony czas, mimo iż nie ma żadnego doświadczenia nazwijmy to "youtuberskiego". Oczywiście filmu mogliśmy w ogóle nie robić, ale uznaliśmy że warto, po pierwsze mieliśmy prośby od widzów by się tym zająć, po drugie w polskim Internecie nikt tego tematu nie podjął.

Reasumując film łaknących jakieś pogłębionej wiedzy może nie zadowalać, no ale póki co lepszego po polsku nie ma, a kto chce więcej szczegółów może ich poszukać na stronach anglojęzycznych, np. polecanym tu blogu Epsilona.
2
[#4] Re: A1200NG - recenzje

@MUFA-amigaone-pl, post #3

Mnie tam film się podobał mimo że nie za wiele kwestii ściśle technicznych poruszono, jestem za większą ilością takich filmów z nowinek amigowych. Co do sprzętu całkiem ciekawe rozwiązanie ale gdyby było kompletne z obudową, klawiaturą i stacją dysków a tak to rzeźba na maksa.

Ostatnia aktualizacja: 28.09.2025 19:45:11 przez ab76
2
[#5] Re: A1200NG - recenzje

@MUFA-amigaone-pl, post #3

Mnie ten sprzęt ciekawi ale wasz film zniechęca do tego sprzętu. To moja opinia i moje odczucia. Najlepsi opiniotwórcy są tacy co posiadają taki sprzęt. Ja myślałem że będziecie mieli A1200NG udostępnioną do testowania i dotkniecie jej własnymi rękoma.
" Gdy się sprzętu nie tyka , rodzi się krytyka" :)
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem