Komentowana treść: Amiga 40 Tools Jam 2025 - większe nagrody i dłuższy termin
[#1] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - większe nagrody i dłuższy termin
Warto zauważyć, że na 9 zgłoszonych programów 4 są z Polski, o ile dobrze policzyłem.
6
[#2] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - większe nagrody i dłuższy termin

@Krashan, post #1

Jeśli pisklak się namyśli, to będzie o jeden więcej.
2
[#3] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - większe nagrody i dłuższy termin
Aż korci żeby pozmieniać wartości tych nagród na bardziej okrągłe: 128, 96 i 48. Chociaż wtedy pewnie korciłoby żeby zmienić na: 128, 64, 32.

A tak na serio - bardzo fajny konkurs. Chciałoby się więcej takich, albo żeby ten odbywał się cyklicznie. Z czasem może zgłaszałoby się więcej osób. Ja zawsze lubiłem przeglądać taki „drobniejszy” soft. Wiadomo, że świat AmigaOS od zawsze na tym polu miał sporo do zaoferowania.

Ostatnia aktualizacja: 06.10.2025 11:29:53 przez MDW
3
[#4] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - większe nagrody i dłuższy termin

@tukinem, post #2

O ile nie muszę pokazywać kodu to w sumie czemu nie. Tylko muszę gniotka dobrze przetestować.
4
[#5] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - większe nagrody i dłuższy termin
Ja się cieszę że wzrasta poziom konkursu, ostatnio dodane QoaPlay i MultiRename to jakościowe i przemyślane propozycje, które mają szansę na dłużej zostać na dyskach naszych Amig OK
1
[#6] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - większe nagrody i dłuższy termin

@vojo, post #5

Jeżeli chodzi o hurtową zmianę nazwę plików, to według mnie, na Amigę nie ma nic lepszego niż MultiRen.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem