Komentowana treść: Games Vintage Days - wideorelacja
[#1] Re: Games Vintage Days - wideorelacja
Obejrzane. Dodam tylko od siebie, że relacja i podsumowanie bardzo dobrze oddaje klimat tej imprezy. Jakby powiedział klasyk - "tak było..." szeroki uśmiech
Pozdrawiam wszystkich, którzy byli, a wielkich nieobecnych zapraszam na edycjję 2026, która chyba się odbędzie. OK
Zadepczmy tę imprezę amigowymi butami w przyszłym roku!

Ostatnia aktualizacja: 18.10.2025 14:22:34 przez MDW
2
[#2] Re: Games Vintage Days - wideorelacja

@MDW, post #1

Byłem, widziałem, potwierdzam
1
[#3] Re: Games Vintage Days - wideorelacja

@R-Tea, post #2

Byłeś? Rety, trzeba było we mnie rzucić jakimś kamieniem żebym miał zaszczyt ucałować! Wiem, że niełatwo we mnie trafić, ale po kilku próbach powinno się udać.
1
[#4] Re: Games Vintage Days - wideorelacja

@MDW, post #3

Mignąłeś mi gdzieś w tłumie. Potem rozmawiałem krótko z Mufą i z kimś jeszcze przy Amidze One, a następnie nie umiałem cię już znaleźć żeby zagadać.
1
[#5] Re: Games Vintage Days - wideorelacja

@R-Tea, post #4

No to następnym razem bardziej się przypilnujemy i wreszcie będę miał okazję spotkać osobiście tak szacowną i znaną postać. OK
1
[#6] Re: Games Vintage Days - wideorelacja
Teraz to już chyba na Miriari powinni się skupić, bo zakup ma największy sens dla kogoś, kto nie ma sprzętu i działałyby 2 systemy. Ja specjalnie MM nie kupię, bo mam 2 PM w domu. Wydaje mi się, że większość ludzi ma PM, PB, więc zakup MM z 64 MB Vram odpada.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem