Komentowana treść: Freak Out
[#1] Re: Freak Out
chichot historii - na C64 czy ZX powstaja gry ambitne , na Amige prymitywne z lat 80'tych.
1
[#2] Re: Freak Out

@selur, post #1

Ma być retro to jest retro. szeroki uśmiech
3
[#3] Re: Freak Out

@MDW, post #2

to moze wrocimy tez do czasow, kiedy MDW gral w gry na Atari bez monitora ? szeroki uśmiech

(ogladalem jakis czas temu wywiad i jestem pelen podziwu dla kolegi) jak szalec to na calego super
6
[#4] Re: Freak Out
Plakat kto wypikselował?
[#5] Re: Freak Out

@selur, post #3

Ja bardzo chętnie wrócę do ośmiobitowców. Ale jednak monitor i stacja dysków (albo coś co ją udaje) musi być. szeroki uśmiech
1
[#6] Re: Freak Out

@MDW, post #5

C64 z LumaFix bardzo fajnie wyświetla obraz na LCD. Stacje mam, ale robi za ozdobę bo EasyFlash i tym podobne carrty są pojemne i szybkie a taki Prince Of Persia bez tego nie pójdzie.
1
[#7] Re: Freak Out
CD dla OCS, no to sami sobie zawężają popyt.
[#8] Re: Freak Out

@ZorrO, post #7

najpierw to trzeba miec ten popyt, zeby go w ogole zawezac
Moze gra bedzie hitem na PC, bo na Amige to na 200% nie ma szans.
2
[#9] Re: Freak Out

@selur, post #8

Moze gra bedzie hitem na PC, bo na Amige to na 200% nie ma szans.

Może gra będzie hitem na Amigę, bo na PC to na 300% nie ma szans.
2
[#10] Re: Freak Out

@ZorrO, post #7

W końcu coś na CDTV szeroki uśmiech
[#11] Re: Freak Out
Wersja cyfrowa to 19EUR ok, racja
[#12] Re: Freak Out

@KucBuc, post #9

Ale wydał bez "przedsprzedaży". A czy to się sprzeda, to nie problem kupujących
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem