Komentowana treść: Wayfarer 10.6
[#1] Re: Wayfarer 10.6
Z "dużych" rzeczy - dodano również nowy sposób odtwarzania filmów z YouTube. Teraz można to robić również za pośrednictwem "trybu uproszczonego" i dedykowanego "odtwarzacza". Aczkolwiek doprowadzenie tego do prawidłowego działania jeszcze przede mną :) Póki co - w tym trybie działa mi dźwięk.
3
[#2] Re: Wayfarer 10.6

@recedent, post #1

Teraz można to robić również za pośrednictwem "trybu uproszczonego" i dedykowanego "odtwarzacza".

Z trybu uproszczonego mozna bylo skozystac juz we wczesniejszej wersji.
I tu mam problem, bo zalaczylem sobie tryb uproszczony i co teraz zrobic zeby wrocic do normalnego?
[#3] Re: Wayfarer 10.6
Wow, właśnie miałem pytać, czy żeby aktualizować Wayfarera muszę nadpisać wszystkie pliki poprzedniej wersji tymi z nowo pobranej, patrzę a tu wszystko się dzieje automatycznie :) Dzięki Jaca, jesteś wielki!

ps. przyznaję, że trochę mnie na MorphOS nie było.
1
[#4] Re: Wayfarer 10.6

@Phibrizzo, post #2

W ustawieniach jak masz ustawienia youtube.com to robisz domyslne. I wtedy znow zapyta przy otwieraniu yt jak chcesz otwierac
[#5] Re: Wayfarer 10.6

@arturB, post #4

Ale cos jest nie tak z tym buildem. Puscilem na uproszczonym yt filmik/skladanke z muzyka i po kilku minutach wf sie wywalil piszac ze brak mu ram - mam goly system x5k 2gb
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem