Komentowana treść: Amiga 40 Tools Jam 2025 - wyniki konkursu
[#1] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - wyniki konkursu
Wyniki konkursu równie niespodziewane co zasłużone. Kibicowałem IFFChunkTool, ale myślałem, że ze względu na niszowość i specjalistyczne zastosowanie, będzie dobrze gdy załapie się na podium. A tu proszę - jakie pozytywne zaskoczenie! Tym bardziej, że na liście są naprawdę bardzo użyteczne narzędzia. A działający (mam nadzieję, że poprawnie) szkielet programu pocztowego z prawdziwym IMAP to jest naprawdę wydarzenie w świcie AmigaOS.
Gratulacje dla zwycięzców i wielkie pokłony dla wszystkich, którzy stanęli w szranki w tym zacnym turnieju. szeroki uśmiech
4
[#2] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - wyniki konkursu

@MDW, post #1

Gratulacje.
1
[#3] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - wyniki konkursu
O kurde żaden program na który głosowałem nie znalazł się w pierwszej trójce, za to w drugiej trójce znalazły się wszystkie trzy na które głosowałem. Gratulacje dla zwycięzcy jak i przegranych za ich prace.
2
[#4] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - wyniki konkursu
POLSKA GUROM!
2
[#5] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - wyniki konkursu

@koczis, post #3

Gratulacje dla zwycięzcy jak i przegranych

rotfl
1
[#6] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - wyniki konkursu
Gratulacje dla zwycięzców
OK pokłony
1
[#7] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - wyniki konkursu

@vojo, post #6

Przyłączam się do gratulacji!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem