Komentowana treść: Wayfarer 11.0
[#1] Re: Wayfarer 11.0
Super. Ta przegladarka to coś z czego Amigoidy mogą być dumne. Wciąż jednak nie wiem jak mam się zalogować w serwisach typu itch.io. Przejście przez CloudFlare jest niemożliwe. Testowałem na x5k i MacBooku. Zapętla się. Ale w usługach typu PayPal daje radę.
[#2] Re: Wayfarer 11.0

@arturB, post #1

Testowałem na x5k i MacBooku.

Jestem pewien, że to nie był MacBook, tylko PowerBook.
Ale sprawdziłem itch.io u siebie - faktycznie się zapętla na CloudFlare.
[#3] Re: Wayfarer 11.0

@recedent, post #2

A ja jeszcze przed chwilą byłem zalogowany na itch.io. Dla testu wylogowałem się i... teraz mam tak jak opisujecie - CloudFlare kręci w nieskończoność. Ale kiedyś musiało się dać zalogować w Wayfarer skoro byłem zalogowany. Musiał pójść jakiś nowoczesny "improvement"...

GitLab ma podobnie, ale tam zawsze tak było. Zgłaszałem im to kiedyś chyba ze 3 razy, ale podmioty tego kalibru bez "biznesowego uzasadnienia" nawet "wal się" nie odpowiedzą. Zresztą tam pewnie pracuje "młody i energiczny zespół" dla którego Windows XP to retro z czasów wczesnego dzieciństwa i na całym openspace pewnie nie znalazłaby się ani jedna osoba, która słyszała o PowerPC. szeroki uśmiech Uznałem, że kij im w biznesowe oko i teraz używam GitHub, a w wolnej chwili stare rzeczy przeniosę na GitHub.

Ostatnia aktualizacja: 20.11.2025 23:51:22 przez MDW
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem