[#36]
Re: Santastic - wersja fizyczna
@tukinem,
post #35
Ale bombki są w ograniczonej ilości (chyba, że chodzi o 10 prezentów?), nie zawsze da się je też przeskoczyć żeby je sobie zaoszczędzić tak samo jak nie zawsze da się przeskoczyć przeciwnika, a trzeci domek to już się robi (przynajmniej dla mnie) wyzwanie żeby się tam dostać.
No i nie działa mi save! Niby coś zapisuje, ale przy odczycie nic mi to nie daje, bo jak go odczytuję, to wraca do głównego ekranu i mogę tylko wybrać grę od początku. Highscore się akurat zapisuje, ale to tylko lista za zbieranie "pustych" punktów zamiast "cennych" serduszek.
Fajnie, że można sobie obejrzeć na Youtube jak ktoś inny sobie gra, ale ja należę do tych, co by sobie w to na luzie sami pograli
Bo gdybym miał oglądać, to bym gry nie kupował, ale zacząłem oglądać i zauważyłem, że przeszedłeś przez ścianę, przez którą zazwyczaj się nie da przejść..
I tu jest trochę brak logiki, że są najwyraźniej miejsca, gdzie można przejść (choć normlanie się nie da) ale i są miejsca, gdzie się nie da przeskoczyć przeciwnika więc się traci serduszko, które później bardzo ciężko jest "odrobić"
Ostatnia aktualizacja: 26.12.2025 19:23:18 przez lukjan