Komentowana treść: Emu68 1.0.7
[#1] Re: Emu68 1.0.7
Wspaniale. dzieki temu na Amidze nadal mozna pracować.
7
[#2] Re: Emu68 1.0.7
Ja jadę na 1.0.99 i czekam na oficjalną 1.10.
…. A potem na driver dla Warp3D, dla USB i EmuPPC.
5
[#3] Re: Emu68 1.0.7

@waldiamiga, post #2

USB nie koniecznie.
Ale 3D i PPC to tak chętnie przygarnę.
6
[#4] Re: Emu68 1.0.7

@mwb113, post #3

Oj tak, oj tak ok, racja
3
[#5] Re: Emu68 1.0.7

@mwb113, post #3

Mnie się USB przyda, choćby do myszy bo dostaję piany na pysku używając trumienki a obok leży bezprzewodowy, wygodny Logitech, wiem... mogę kupić adapter.
No i do wymiany danych, bo jakoś ze Sambą mi nie po drodze, kiedyś muszę zrobić do niej podejście nr. 2
3
[#6] Re: Emu68 1.0.7

@waldiamiga, post #5

Popieram, mam dokładnie tak samo. Najbardziej czekam na USB, możliwość prostej wymiany danych bez zabaw z siecią bardzo się przyda. 3D i PPC to oczywiście super rzeczy, ale na nie mogę poczekać trochę dłużej :)
4
[#7] Re: Emu68 1.0.7

@wali7, post #6

Najbardziej czekam na USB, możliwość prostej wymiany danych bez zabaw z siecią bardzo się przyda.

Nie wiem, może jestem dziwny, ale dla mnie jest prościej przez sieć przerzucić niż kopiować po USB. Włączam sieć i kopiuje po SMB, SFTP, FTP na/z NASa, telefonu, komputera, cokolwiek.
Jest to wydanie typu hot-fix zalecane dla wszystkim użytkowników urządzenia FrameThrower.

Czy pozostali, którzy nie mają FrameThrowera coś zyskują na nowej wersji?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem