Mikołaj na swoje imieniny przyniósł choinkę z lasu, sprawił sobie prezent i odpoczywa po tym wysiłku. Ale nie otwiera, bo barek ma już pełny. I tak obchodzi swoje święto na fotelu w ciszy i samotności puszczając kolejne bąki w tą księżycową noc.
Ostatnia aktualizacja: 24.12.2025 08:21:48 przez amikoksu
Ktoś tu na forum kilka miesięcy temu obiecał, że na święta będzie demo, po którym będziemy zbierać szczękę z podłogi. Chyba nie o to demo chodziło... ale mnie szczęka tak opadła z podziwu, że nie jestem w stanie jej podnieść
Gratuluję świetnie klimatycznego demka. Szkoda, że wymaga FPU, bo chętnie bym na prawdziwej A1200 uruchomił.
Chodziło tylko o FPU, ponieważ mam TF1260 LC, które nie ma FPU. Moim zdaniem wszystko, w co można wyposażyć poczciwą Amigę jest dalej Amigą, ale to nie jest dobry wątek na dyskusję w tym temacie.
Przecież niektóre modele Amigi miały w standardzie FPU.
Amiga 4000/040 była jak najbardziej prawdziwa ;P
Za to nie miały MC68LC060, bo chyba nawet A4000/060 była z pełnym CPU.
Ostatnia aktualizacja: 25.12.2025 16:41:06 przez lukjan
No właśnie wynika z tego demka, że to Święta Świętego Mikołaja, któremu się w dodatku przysnęło przy kominku bo się ewidentnie przejadł i zaraz pęknie. A z prezentami pod choinkę renifery same muszą tyrać
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.