Komentowana treść: Polware PD Library w Rodzynkach
[#1] Re: Polware PD Library w Rodzynkach
Podobno istniał jeszcze dysk #20 ale nie mamy potwierdzenia. Jeśli ktoś coś na ten temat wie prosimy o info.
[#2] Re: Polware PD Library w Rodzynkach

@rygar997, post #1

Te dyski były na jakichś składankach CD ? Gdzie je można było pozyskać, na BBS-ach czy może giełdach ?
[#3] Re: Polware PD Library w Rodzynkach

@Hellena, post #2

Można było zamawiać te dyski z M.A.S.H (Magazyn Amiga Shareware House) wydawanego przez Maciej Plewa, a potem bezpośrednio od członków grupy BlaBla.
1
[#4] Re: Polware PD Library w Rodzynkach
Zawsze lubiłem grzebać w takich zbiorach. Przypomniały mi się stare czasy gdy przewalało się tony takich "śmietników" i zawsze coś ciekawego się znalazło. I to nawet gdy dany "śmietnik" był już przegrzebany dwa czy trzy razy.

Dzięki za udostępnienie dysków razem ze spisem - tak grzebie się znacznie wygodniej i szybciej.

Już na pierwszym dysku się uśmiałem:
"OpenPP - Bardzo przydatny programik dla biednych amigowców..."
szeroki uśmiech szeroki uśmiech
2
[#5] Re: Polware PD Library w Rodzynkach

@MDW, post #4

BlaBla miało wyczucie, niby pchelki ale był to soft dla każdego i działający sprawnie, pozdrawiam wszystkich programistów z bb :)
3
[#6] Re: Polware PD Library w Rodzynkach

@juen, post #5

Jeśli ktoś ma namiar na "Kaczuś" z BlaBla to proszę o info. On może coś wiedzieć o tym dysku #20 jeśli rzeczywiście wyszedł.
[#7] Re: Polware PD Library w Rodzynkach

@rygar997, post #6

Jeśli ktoś ma namiar na "Kaczuś" z BlaBla to proszę o info.

Kaczuś jest bliżej niż nam się wydaje.
https://kaczus.ppa.pl
1
[#8] Re: Polware PD Library w Rodzynkach

@MDW, post #7

Dzięki za info. Kaczuś potwierdził, że taki dysk istniał :)
2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem