Komentowana treść: TuneFinder 1.4
[#1] Re: TuneFinder 1.4
SUPER program OK
Zaraz sprawdzę nową wersję ok, racja
2
[#2] Re: TuneFinder 1.4
Niestety u mnie wersja MUI nie wyświetla żadnych stacji. Standardowa wersja działa prawidłowo.
[#3] Re: TuneFinder 1.4

@Ponki1986, post #2

A ja sprawdziłem u siebie i obie wersje działają na A4000 (68060) pod Workbenchem 3.9 ok, racja
Osobiście preferuję wersję MUI bo jednak jest zgrabniejsza i można ją sobie ładnie oskórkować OK
1
[#4] Re: TuneFinder 1.4

@BULI, post #1

Nie ma co sprawdzać, bo wiele nie zmieniłem.
Poprawiłem dwa błędy i zapatchowem go bo zmienili system cachowania wyników po stronie API.
4
[#5] Re: TuneFinder 1.4

@Ponki1986, post #2

Ciekawe, spróbuj zmienić server API w ustawieniach. Tam jest parę wpisanych i sam powinien pobrać jak parę razy naciśniesz w bok. Sprawdzałem na 3.9 i 3.1 i działało.
[#6] Re: TuneFinder 1.4

@sand, post #5

Gdy klikam na NEXT SERVER to dalej jest ten sam ustawiony. Wpisanie ręcznie innego również nic nie zmienia. Natomiast wcześniejsza wersja 0.7B wyświetla taki komunikta i się zawiesza:

assertion "json_object_get_type(jso) == json_type_array" failed: file "/work/json_object.c", line 1513, function: json_object_array_length
Program aborted

W starszej wersji klikanie na NEXT SERVER też nic nie zmienia.
[#7] Re: TuneFinder 1.4

@Ponki1986, post #6

Ciekawe, u mnie wszystko gra? To 3.2? Czy coś innego? Ten błąd to właśnie co poprawiłem w nowszych wersjach. Więc wszystko poniżej przestało działać, bo zmienili APi.

Ostatnia aktualizacja: 21.01.2026 12:31:45 przez sand
[#8] Re: TuneFinder 1.4

@Ponki1986, post #6

Nie mam już dzisiaj czasu, ale sprawdzę jeszcze pod starszymi wersjami WinUAE. Aktualnie używam najnowszej.
1
[#9] Re: TuneFinder 1.4

@Ponki1986, post #8

Ahh Winuae. Ok to może wyjaśniać. Sprawdzę u siebie, tylko muszę sobie emulator zainstalować.
[#10] Re: TuneFinder 1.4

@sand, post #9

Szybko sprawdziłem i na wszystkich wersjach WinUAE jest tak samo.
1
[#11] Re: TuneFinder 1.4
Jak zawsze dzięki za super aplikację. OK
1
[#12] Re: TuneFinder 1.4

@BULI, post #1

Fajny program tylko szkoda, że okno nie jest skalowalne. Być może w wersji pod MUI jest ale nie sprawdzałem. No i na A1260 LC AMP mi się wiesza. Pewnie przez brak FPU ?
[#13] Re: TuneFinder 1.4

@lukjan, post #12

Wersja pod MUI jest oczywiście mega skalowalna, praktycznie w każdym aspekcie ok, racja.
Nie wiem jak nowy AmigaAMP, ale starsze wersje mają plik wykonywalny dla FPU i bez FPU
[#14] Re: TuneFinder 1.4

@BULI, post #13

Problem jest taki, że w mojej A1200 z TF12LC060 AmigaAMP uruchamia się, ale gdy wczytuję mp3 to wyskakuje monit "AmigaAMP Program failed (error #80000004). Mam mpega.library, więc nie wiem dlaczego tak jest.

Z resztą z modułami jest tak samo.

W wymaganiach programu nie nic na temat wymaganego FPU, więc to raczej nie ten problem. Na drugiej A1260 z Warpem nie mam tego problemu.

Ostatnia aktualizacja: 24.01.2026 19:14:56 przez lukjan
[#15] Re: TuneFinder 1.4

@lukjan, post #14

Może masz mpega.library w wersji wymagającej FPU.
1
[#16] Re: TuneFinder 1.4

@Krashan, post #15

Tylko, że jak próbuje odtworzyć zwykły moduł, to mam tak samo
[#17] Re: TuneFinder 1.4
Mega kawałek softu, dzięki pokłony
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem