Komentowana treść: TuneFinder 1.4
[#1] Re: TuneFinder 1.4
SUPER program OK
Zaraz sprawdzę nową wersję ok, racja
2
[#2] Re: TuneFinder 1.4
Niestety u mnie wersja MUI nie wyświetla żadnych stacji. Standardowa wersja działa prawidłowo.
[#3] Re: TuneFinder 1.4

@Ponki1986, post #2

A ja sprawdziłem u siebie i obie wersje działają na A4000 (68060) pod Workbenchem 3.9 ok, racja
Osobiście preferuję wersję MUI bo jednak jest zgrabniejsza i można ją sobie ładnie oskórkować OK
1
[#4] Re: TuneFinder 1.4

@BULI, post #1

Nie ma co sprawdzać, bo wiele nie zmieniłem.
Poprawiłem dwa błędy i zapatchowem go bo zmienili system cachowania wyników po stronie API.
4
[#5] Re: TuneFinder 1.4

@Ponki1986, post #2

Ciekawe, spróbuj zmienić server API w ustawieniach. Tam jest parę wpisanych i sam powinien pobrać jak parę razy naciśniesz w bok. Sprawdzałem na 3.9 i 3.1 i działało.
[#6] Re: TuneFinder 1.4

@sand, post #5

Gdy klikam na NEXT SERVER to dalej jest ten sam ustawiony. Wpisanie ręcznie innego również nic nie zmienia. Natomiast wcześniejsza wersja 0.7B wyświetla taki komunikta i się zawiesza:

assertion "json_object_get_type(jso) == json_type_array" failed: file "/work/json_object.c", line 1513, function: json_object_array_length
Program aborted

W starszej wersji klikanie na NEXT SERVER też nic nie zmienia.
[#7] Re: TuneFinder 1.4

@Ponki1986, post #6

Ciekawe, u mnie wszystko gra? To 3.2? Czy coś innego? Ten błąd to właśnie co poprawiłem w nowszych wersjach. Więc wszystko poniżej przestało działać, bo zmienili APi.

Ostatnia aktualizacja: 21.01.2026 12:31:45 przez sand
[#8] Re: TuneFinder 1.4

@Ponki1986, post #6

Nie mam już dzisiaj czasu, ale sprawdzę jeszcze pod starszymi wersjami WinUAE. Aktualnie używam najnowszej.
1
[#9] Re: TuneFinder 1.4

@Ponki1986, post #8

Ahh Winuae. Ok to może wyjaśniać. Sprawdzę u siebie, tylko muszę sobie emulator zainstalować.
[#10] Re: TuneFinder 1.4

@sand, post #9

Szybko sprawdziłem i na wszystkich wersjach WinUAE jest tak samo.
1
[#11] Re: TuneFinder 1.4
Jak zawsze dzięki za super aplikację. OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem