Komentowana treść: Stylos 0.2 i prywatny program Bounty Yannicka Buchy
[#1] Re: Stylos 0.2 i prywatny program Bounty Yannicka Buchy
" ... Obiecuje, że sfinalizuję wszystkie projekty ... "

Już był taki co obiecywał a potem ... Jump!-neo się ;)
2
[#2] Re: Stylos 0.2 i prywatny program Bounty Yannicka Buchy

@Amig_OS, post #1

A ja z ciekawością będę śledził jak się sytuacja rozwinie. Z całej listy najbardziej interesuje mnie procesor tekstu i ciekaw jestem, czy utrzyma się na pierwszym miejscu listy. Jest co prawda w bardzo początkowej fazie i może się wydarzyć to co się wydarzyło z innymi procesorami tekstu, które powstawały przed nim ale kto wie.
Zastanawia mnie, dlaczego Folio nie działa na Wayfarerze i najnowszej wersji Odyssey a działało na wcześniejszej. Gdyby Stylos osiągnął podobny poziom rozwoju dla mnie byłoby to wystarczające.
1
[#3] Re: Stylos 0.2 i prywatny program Bounty Yannicka Buchy
Dorzuciłem się piątką, ale ogólnie, na kawę.
[#4] Re: Stylos 0.2 i prywatny program Bounty Yannicka Buchy

@Bohun, post #2

Widać Folio jest już za stary do współczesnych przeglądarek, bo nie tylko nie działa pod MorphOS, ale również i pod Windows i Chrome czy nawet Firefox. Zobacz - jest dużo starych i nieaktualizowanych stron internetowych i często też się sypią.
Mało tego - był pod MorphOS edytor tekstu o nazwie NoWinED. Przestał być aktualizowany, a jedna biblioteka systemu została zaktualizowana i program przestał działać! MorphOS jak Windows w którym część starszych programów nie chce działać.
[#5] Re: Stylos 0.2 i prywatny program Bounty Yannicka Buchy

@gilban, post #4

Folio używało hacków, potem rozwój webkita spowodował że nie da sie za bardzo ich utrzymywać, tak juz nieraz jest. Yannick Buchy jest dość chętny do programowania. To dobrze, bo amigasystemom brak programistów niesystemowych.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem