Było dużo prac, a same kompoty się opóźniły przez alarm przeciwpożarowy
Mnie najbardziej ciekawiła konkurencja co-cpu challenge. Pong Rage by Akronyme Analogiker mnie zszokował, więc pozwoliłem sobie nagrać go, ponieważ nigdzie nie ma nagrania bezpośrednio z emulatora:
Dla mnie to był zaszczyt wziąć udział w kategorii interek i znaleźć się razem z wielkimi wyjadaczami na liście
Dziękuję za każdy z 46 oddanych głosów na naszą prodkę
Dla mnie to był zaszczyt wziąć udział w kategorii interek i znaleźć się razem z wielkimi wyjadaczami na liście
Dziękuję za każdy z 46 oddanych głosów na naszą prodkę
Gratuluję debiutu na "zagranicznym" party. Intro ma fajny "scenowy feeling", plus za synchro.
Możesz mysleć o czymś na https://2026.revision-party.net/.
Dziekuje za gratulacje ale prawde mowiac nie wiem dlaczego nasze intro wygralo.
Liczylem, ze bedzie moze w pierwszej piatce ale nie az tak wysoko.
Ogladajac stream widzialem jaki poziom prac byl dla inter OCS i wiem ile pracy trzeba w nie wlozyc.
I liczylem wlasnie ze ktores z nich wygra.
Ostatnia aktualizacja: 29.01.2026 14:42:22 przez Phibrizzo
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.