Komentowana treść: Klient Git 2.45 dla AmigaOS 4
[#1] Re: Klient Git 2.45 dla AmigaOS 4
a to wcześniej była jakaś starsza wersją skoro ta jest nowa? myślałem że AmigaOS4 nie miało w ogóle działającego portu Gita
[#2] Re: Klient Git 2.45 dla AmigaOS 4

@michal_zukowski, post #1

Nie było Git'a pod AmigaOS4, a jedynie mocno uproszczony i od wielu lat nieaktualizowany SGit. Natomiast ten port to wersja 2.45, więc relatywnie nowa
[#3] Re: Klient Git 2.45 dla AmigaOS 4
Blisko dwa lata temu, kiedy to zostałem szczęśliwym posiadaczem Sam460LE i zacząłem pod AmigaOS4 nieśmiałe zabawy z C, jedyne czego mi tak naprawdę brakowało to był właśnie pełnosprawny Git. Pojawienie się tego portu ucieszyło mnie nawet bardziej niż ukazanie się The Settlers II
3
[#4] Re: Klient Git 2.45 dla AmigaOS 4

@Djk83, post #3

Ja bym chciał na os3.2 ...
2
[#5] Re: Klient Git 2.45 dla AmigaOS 4
O bogowie Asgardu, nareszcie! Teraz moja przyszła wizja przeniesienia czegoś na AmigaOS4 staje się znacznie bardziej realna.
Jeżeli ten Git działa tak jak na MorphOS to dla mnie jest to wydarzenie 2026 roku, pomimo tego, że dopiero zaczął się luty. OK

--------

Tekstu poniżej proszę nie czytać jeżeli nie masz na imię Rafał, a twoje nazwisko nie zaczyna się na Z i nie kończy na R.

Ciekawe jak realna jest szansa powstania GitDesktop dla AmigaOS4...
2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem