Komentowana treść: Project Horizon
[#1] Re: Project Horizon
Gracz wciela się w astronautę NASA, który wprowadza demokrację na Księżycu.
5
[#2] Re: Project Horizon
Z ostatniej chwili:
Warning! If you download the game, please note that the game is currently only playable up to the first 5 levels until further bugs are fixed. We are working on a solution, sorry for the inconvenience

Potwierdzam, że poziomu 5 nie da się przejść (chociaż pojawiła się wersja niby poprawiona).
3
[#3] Re: Project Horizon

@PopoCop, post #2

Testowanie na produkcji :) Trzymam kciuki bo gra wydaję się fajna i chętnie w nią zagram :)
Dobrze że potencjalny fix łatwo dostarczyć - pamiętam czasy zabugowanego kajko i kokosza (nie można było użyć rękawicy przy łódce) i chyba do teraz ciężko znależć poprawną kopie tej gry. Z tego co pamiętam to autorzy jakoś tym co kupili oryginał wymieniali grę/dyskietki. No ale wersja piracka chyba do końca pozostała z tym błedem.
1
[#4] Re: Project Horizon

@PopoCop, post #2

I właśnie dlatego mam strasznie opory przed generowaniem poziomów do gry przez AI.
Nie twierdzę, że w przypadku tej gry tak było, ale jakoś tak mi się skojarzyło z niedawną rozmową na forum odnośnie możliwości generowania leveli przez AI. Taki level i tak trzeba bardzo mocno przetestować „po ludzku”. Level wygenerowany może być najwyżej bazą do dalszej pracy. Zapewnienie AI, że „level da się przejść” jest bezwartościowe. Jak zresztą każde zapewnienie AI. szeroki uśmiech To jest bardzo pomocne narzędzie, ale jednak narzędzie, które wymaga kogoś kto zna się na rzeczy. Tak samo zresztą jest z wiertarką, lutownicą, łopatą…
3
[#5] Re: Project Horizon

@marggines, post #3

No ale wersja piracka chyba do końca pozostała z tym błedem.

Na pewno jest pirat z poprawką bo taką wersję w epoce skończyłem.
[#6] Re: Project Horizon

@marggines, post #3

https://www.ppa.pl/rodzynki/kajko-i-kokosz.html
3
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem