Komentowana treść: "The Story of Ocean Software - Gold Edition" - zbiórka
[#1] Re: "The Story of Ocean Software - Gold Edition" - zbiórka
Ocean - kilka lepszych tytułów, sporo średnich gier na motywach filmu.
1
[#2] Re: "The Story of Ocean Software - Gold Edition" - zbiórka

@Hubez, post #1

Ktoś jeszcze zamierza płacić za coś czego nie ma? Ja nie dziękuję. Zresztą mało mnie interesuję taka książka.
2
[#3] Re: "The Story of Ocean Software - Gold Edition" - zbiórka

@Biegu86, post #2

A ja wezmę! Na starość poczytam wnukowi, w co się dziadek bawił
3
[#4] Re: "The Story of Ocean Software - Gold Edition" - zbiórka

@Biegu86, post #2

akurat Chris Wilkins to solidny człowiek i w 100% wywiązuje się z tematów i nie czeka się na to latami, a same książki i magazyny od niego to naprawdę sztos wydania i ciekawe do lektury.
1
[#5] Re: "The Story of Ocean Software - Gold Edition" - zbiórka

@Biegu86, post #2

Ktoś jeszcze zamierza płacić za coś czego nie ma?

Mnóstwo ludzi tak robi biorąc kredyt i płacąc za mieszkanie, które jeszcze nie istnieje.
[#6] Re: "The Story of Ocean Software - Gold Edition" - zbiórka

@PopoCop, post #5

Mnóstwo ludzi tak robi biorąc kredyt i płacąc za mieszkanie, które jeszcze nie istnieje.

Ale mimo wszystko jednak większość kredytów mieszkaniowych jest brana na mieszkania w których się mieszka.
2
[#7] Re: "The Story of Ocean Software - Gold Edition" - zbiórka

@MDW, post #6

również zamówiłem 1 egzemplarz bez żadnych dodatków, a miałem już nie brać żadnych kickstarterów ale skusiło
cenniejsza by była z tymi podpisami ale cóż

Ostatnia aktualizacja: 04.03.2026 21:47:51 przez JacK_Swidnik
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem