Komentowana treść: Aberracja, czyli "Hare Raising Havoc"
[#1] Re: Aberracja, czyli "Hare Raising Havoc"
Kojarzę ją z pracowni komputerowej w liceum 94 rok chyba. Monochromatyczny monitor i chyba 286 procek. Szkoła dostała te kompy z demobilu z Holandii.

Ostatnia aktualizacja: 04.03.2026 20:41:20 przez KM_Ender
1
[#2] Re: Aberracja, czyli "Hare Raising Havoc"

@KM_Ender, post #1

fajna grafika, pamiętam z giełdy, świetnie się prezentowała, dużo dyskietek i często trzeba było czekać aż się doczyta animacja
dzięki za wrzutkę na ppa, bo pamiętałem tą grę ale nie mogłem sobie przypomnieć tytułu
1
[#3] Re: Aberracja, czyli "Hare Raising Havoc"
Ja grałem, ale nie przypadła mi do gustu, traktowałem ją bardziej jako demo Jest całe mnóstwo o wiele lepszych gier.
[#4] Re: Aberracja, czyli "Hare Raising Havoc"

@JacK_Swidnik, post #2

Grałem w to już na A1200 z twardym dyskiem i nie odczuwałem żadnego problemu z doczytywaniem.
Nieźle wykonana gra OK
1
[#5] Re: Aberracja, czyli "Hare Raising Havoc"
Pamietam, że w latach 90 bardzo gra bardzo mi się podobała. Pewnie dlatego, że nie ma w niej wiele gry, dosyć szybko można było ją przejść, a graficznie i animacyjne naprawdę robiła wrażenie. No i działała bardzo zgrabnie. Jest dowodem na to, że dysk twardy w Amidze powinien być standardem od samego początku.

Ostatnia aktualizacja: 08.03.2026 11:12:00 przez MDW
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem