Komentowana treść: Eagleplayer 2.07b4
[#1] Re: Eagleplayer 2.07b4
Kawał porządnie wyglądającego odtwarzacza.
1
[#2] Re: Eagleplayer 2.07b4

@amikoksu, post #1

on tak wyglada od ponad 30 lat
3
[#3] Re: Eagleplayer 2.07b4

@michal_zukowski, post #2

Jakoś od 97 często z niego korzystałem, zaraz obok hipka i innych. Ale ten najfajniej się prezentował.
1
[#4] Re: Eagleplayer 2.07b4
Działa komuś zlinkowana strona
[#5] Re: Eagleplayer 2.07b4

@QkiZ, post #4

Działa
1
[#6] Re: Eagleplayer 2.07b4
W epoce tego Eagleplayera uruchomiłem może ze 3 razy z ciekawości.
Zawsze jakoś wolałem odtwarzacze z małym, kompaktowym GUI (najlepiej czystym systemowym). Były czasy gdy używałem AmiNetRadio (wcale nie do radia) i AmigaAMP ze skórkami, ale tylko dlatego, że były małe i takie jakieś zgrabne. Przed naszą erą bardzo lubiłem HippoPlayera, SongPlayera właśnie za prostotę i szybki dostęp do funkcji bez zaciemniających wszystko elementów graficznych, które są zupełnie zbędne podczas słuchania. Odtwarzacz na pół ekranu, a nawet nie widzę listy utworów na mojej playliście.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem