Komentowana treść: Iris 1.51
[#1] Re: Iris 1.51
co by to było, gdyby nie było...
1
[#2] Re: Iris 1.51

@Bohun, post #1

Gdyby nie Iris to byłoby mailowanie przez www (bleeee, paskudztwo). A gdyby nie Wayfarer to nawet nie byłoby mailowania przez www. Straszny byłby ten świat. Nic tylko odpalać "SuperFroga" i skakać po platformach.

Ostatnia aktualizacja: 21.03.2026 19:22:13 przez MDW
1
[#3] Re: Iris 1.51

@MDW, post #2

Mi w tej chwili brakuje już tylko obsługi skanera. Resztę tematów ogarniam/mogę ogarnąć z wykorzystaniem softu, jaki jest. No przydałby się teraz jakiś nowy sprzęt :)
[#4] Re: Iris 1.51

@MDW, post #2

Tak, program jest swietny i widac ze Jaca staje na glowie zeby go rozwiajc.
Ja ze swojej strony chcialbym zglosic kilka bledow ale przez to ze Jaca tu juz chyba nie zaglada a adresu
do niego nie znam to nie mam jak (chyba ze przez formularz zgloszeniowy w MOSie)
Dlatego moze sprobuje tutaj.
1. Znikajacy kursor pod dolna krawedzia edytora. Wystarczy nacisac kilka razy ENTER aby zszedl z pola widzenia. Okno sie nie przewija w dol.
Dopiero po nacisnieciu dowlonego innego klawisza okno sie dostosuje.
2. Utrata synchronizacji kursora z tekstem. Mozliwe ze dzieje sie tak po wklejeniu tekstu do edytora.
Kursor gdzies stoi, jednak wpisywany tekst pojawia sie nie w tym miejscu.
3. Ostatni blad bedzie najtrudniejszy w reprodukcji ale tez zwiazny z kursorem. Chcemy ustalic kursor w tekscie
za pomoaca myszki jednak ta pionowa kreska kursora nie pojawia sie i nie wiadomo czy nam sie udalo czy nie.
Dopiero nacisicie jakiego klawisza powoduje ze kursor pojawia sie na ekranie. Blad ten nie zawsze wystepuje.

Ostatnia aktualizacja: 21.03.2026 23:11:15 przez Phibrizzo
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem