Komentowana treść: Stylos: Nadchodzi wersja 1.0
[#1] Re: Stylos: Nadchodzi wersja 1.0
Prawie 170 zł za taki program, to nie jest mało. Ale i tak dobrze, że w ogóle ktoś próbuje stworzyć jakiś edytor tekstu.
[#2] Re: Stylos: Nadchodzi wersja 1.0

@gilban, post #1

Ciekawi mnie jak się sprawdzi ten model biznesowy. Z drugiej strony pewnie autor nie poda szczegółów jak to się kasowo spięło.
[#3] Re: Stylos: Nadchodzi wersja 1.0

@gilban, post #1

Wg mnie cena jest adekwatna do tego, co ten program oferuje/będzie oferować do wersji 1.50. Kupią Ci, co chcą pisać i drukować spod MorphOS-a, czyli osoby, które uważają swój system za komputer a nie zabawkę.
Fajna opcja zniżki za znalezione błędy.
[#4] Re: Stylos: Nadchodzi wersja 1.0

@Bohun, post #3

A ja myślę, że to raczej kwestia konkurencyjności. Teraz dobry edytor tekstu można otworzyć sobie w przeglądarce internetowej za darmo. Może być kłopot przekonać ludzi do zapłaty za coś z mniejszymi możliwościami, szczególnie w przypadku programu, gdzie szybkość działania nie jest taka kluczowa (natywność pod MOS).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem