Komentowana treść: Hyperion Entertainment i Amiga Corporation - zawieszenie postępowania sądowego
[#1] Re: Hyperion Entertainment i Amiga Corporation - zawieszenie postępowania sądowego
Informacja została również zamieszczona w social mediach:

BlueSky
Mastodon

Ostatnia aktualizacja: 23.03.2026 16:41:56 przez Amig_OS
1
[#2] Re: Hyperion Entertainment i Amiga Corporation - zawieszenie postępowania sądowego
A ja myślałem, że 3.2 miał oficjalne błogosławieństwo?

Ostatnia aktualizacja: 23.03.2026 19:23:54 przez KM_Ender
[#3] Re: Hyperion Entertainment i Amiga Corporation - zawieszenie postępowania sądowego
Może zabrakło funduszy na prowadzenie postępowania sądowego, jak będą to dalej będzie można się nawalać, albo odpalają dolę Cloanto. Amigowcy nie będą żyć wiecznie, a kasa ucieka na prawników, którzy takie sprawy mogą ciągnąć w nieskończoność.
2
[#4] Re: Hyperion Entertainment i Amiga Corporation - zawieszenie postępowania sądowego
Ciekawe co będzie dalej.
Właśnie słuchałem świeżego wywiadu obecnego właściciela Commodore (Peri Fractic) który powiedział, że jest coś o czym nie może jeszcze mówić, ale stali się właścicielami czegoś wielkiego co należało do Commodore w latach 90-tych (mowa o tym od 49:30). Hmmmm...

Ostatnia aktualizacja: 23.03.2026 19:57:09 przez ntx
[#5] Re: Hyperion Entertainment i Amiga Corporation - zawieszenie postępowania sądowego

@ntx, post #4

Linii pecetów.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem