Jak mi jakiś czas temu mignęło na fb, że w tym roku nie będzie Retrosfery, to zrobiło mi się jakoś smutno. A tu proszę! Już niebawem retro imprezka, do tego prawie pod domem Pięknie!
W sumie sam sobie odpowiedziałem...impreza w szkole, placówce oświatowej, więc zgodnie z przepisami prawa...zakaz sprzedaży i spożywania alkoholu na terenie...trudno, trzeba będzie zrobić mały "przelew" i spożywać Tymbarka, Frugo czy Tarczyna itp.
Pojechałbym jakby było z miesiąc później. Bitboat w Łodzi jest tydzień później i mam go od dawna na liście więc ReplayFest odpadł.
Miałem napisać "to nie jedź na Bitboat", ale zerknąłem na program imprezy i widzę, że będziesz tam prowadził prelekcję. Już sam tytuł mnie zainteresował, więc (znając Ciebie) można przypuszczać, że opowiastka będzie naprawdę ciekawa. Fajnie byłoby gdyby prelekcja była nagrywana i potem gdzieś udostępniona.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.