Komentowana treść: Revision 2026 - podsumowanie
[#1] Re: Revision 2026 - podsumowanie
16
[#2] Re: Revision 2026 - podsumowanie

@misha, post #1

Gratulacje OK
1
[#3] Re: Revision 2026 - podsumowanie

@misha, post #1

Gratulacja ok, racjaOK
1
[#4] Re: Revision 2026 - podsumowanie

@Sosabowski, post #2

Do intra robiłem tylko graficzki a statuetka pojedzie na Xnium do głównegi programisty - Phibrizzo OK
5
[#5] Re: Revision 2026 - podsumowanie

@misha, post #4

Gdzieśtam mi mignęło, że to pierwsze demo, to pracują teraz nad wersją WHDLoad.

To dobrze, np. Chillobits się nie doczekałem.
[#6] Re: Revision 2026 - podsumowanie

@misha, post #1

GZ
1
[#7] Re: Revision 2026 - podsumowanie

@misha, post #1

Fajne są te statuetki, takie solidne i w jednym kawałku. No i nie rozpadają się w drodze z party do domu jak to mi się już kilka razy zdarzyło (* cough cough *)...

Właśnie się dowiedziałem, że Moonstone, koder intra z drugiego miejsca to Kari-Pekka Koljonen, twórca Hippoplayera. Ha!

Ostatnia aktualizacja: 10.04.2026 21:19:53 przez Jazzcat
1
[#8] Re: Revision 2026 - podsumowanie

@misha, post #1

Serdeczne gratulacje dla Ciebie, Phibrizzo i innych nagrodzonych!

Bardzo mi też miło, że używasz Deluxe Paint V. Cieszę się, że nie tylko ja widzę w tym programie dobre narzędzie dla grafika. Fajnie, że dzielisz się etapami pracy - pozwala troszkę podpatrzeć jak robią to inni - jak dzielą pracę na szkic i wypełnianie.
1
[#9] Re: Revision 2026 - podsumowanie

@Jazzcat, post #7

Z Xenium mi się rozleciała ale skleiłem i jest jak nowa
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem