Komentowana treść: Return to Blacktooth
[#1] Re: Return to Blacktooth
Tutaj kawałek rozgrywki:
1
[#2] Re: Return to Blacktooth
Gdy przeczytałem o pudełkowej wersji to od razu wyobraziłem sobie WNĘTRZE takiego pudełka. Dno byłoby podłogą składającą się z kafli, na ceglanych ścianach wisiałyby tarcze, byłyby drzwi, zbroje...
1
[#3] Re: Return to Blacktooth
"Head over Heels" jest uznawana za jedną z najlepszych gier na ośmiobitowce, ale mnie nigdy nie wciągnęła nawet na 10 minut.
1
[#4] Re: Return to Blacktooth
Pomijając, ze grafika jest badziewna, to ta zapowiedź też bo komuś chyba się spieszyło. No chyba, że nie chciała ta osoba spojlerowywowywać.
[#5] Re: Return to Blacktooth

@amikoksu, post #4

Mnie też jakoś odpycha grafika, tzn sama grafika jest OK, ale paleta.. bolą oczy płacz
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem