Komentowana treść: Demolka osobista odc. 4 - Norby
[#1] Re: Demolka osobista odc. 4 - Norby
Super artykuł. Długo czekałem na następną demolkę :). Niezły przekrój dobrych produkcji. Znalazłem jedne malutki błąd w tekście ale zostawiam tą zagadkę do rozwiązania innym no i widzimy się na Hexach ;).
[#2] Re: Demolka osobista odc. 4 - Norby

@jimiche, post #1

Jako redaktor poważnego pisma za żadne błędy nie odpowiadam. Proszę kierować uwagi do korekty. :D hahaha, co ten Slayer znowu namieszał ;) widzimy się już za miesiąc, obowiązkowo !!
[#3] Re: Demolka osobista odc. 4 - Norby
Jaciężpierniczę, czego człowiek się może dowiedzieć szeroki uśmiech - poza ciekawym doborem demek i historii... niejedno mnie pewnie ominęło, i zabrzmi to obrazoburczo, ale lubiłem bardzo -jak na cziptjuny- posłuchać sobie "Electricity" Jazzcat'a - wręcz to być może taki modelowy track do dania do posłuchania ludziom reagującym alergicznie na piłowane i prostokątne czip-dźwięki szeroki uśmiech ... i byłem właśnie do niedawna nieświadom, że to de facto soundtrack z tegoż intra ... to coś, jakby rzec, że słuchało się metalu, nie wiedząc o istnieniu - nomen omen - Slayer'a

Szacuneczek i gratki dla "demolowanych", jak i twórców i rzemieślników cyfrowego marnotrawstwa mocy obliczeniowych - wieczna sława!

PS. a'propos wiecznej sławy - to trza by kiedyś jakimś radiem w kosmos (widziałem ongiś, że jakieś dziadki z TRSI-De bodaj wysłały w naszą stronę sygnał z logiem TRSI z jakiegoś satelity, na którym jeden z nich "pracował" ) wysłać takie klasyczne demowe produkcje - jest szansa, że bujały by się przez czasoprzestrzeń do tzw. końca świata (albo i z dzień dłużej, jak mawiało jakieś resortowe dziecko ), więc potencjalni nieświadomi jeszcze odbiorcy demosceny, o których się naszym filozofom nie śniło, zza intergalaktycznych horyzontów, daleko poza Wrotami Tannhausera , mieli by eony lat na odkrycie tych wygibasów (no, inna kwestia czy po potencjalnym odebraniu sygnału poszerzyło by to skalę ich doznań estetycznych/eschatologicznych ) - taki figiel, fortel, psota na przekór wszechświatu
2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem