Komentowana treść: Demolka osobista odc. 4 - Norby
[#1] Re: Demolka osobista odc. 4 - Norby
Super artykuł. Długo czekałem na następną demolkę :). Niezły przekrój dobrych produkcji. Znalazłem jedne malutki błąd w tekście ale zostawiam tą zagadkę do rozwiązania innym no i widzimy się na Hexach ;).
1
[#2] Re: Demolka osobista odc. 4 - Norby

@jimiche, post #1

Jako redaktor poważnego pisma za żadne błędy nie odpowiadam. Proszę kierować uwagi do korekty. :D hahaha, co ten Slayer znowu namieszał ;) widzimy się już za miesiąc, obowiązkowo !!
[#3] Re: Demolka osobista odc. 4 - Norby
Jaciężpierniczę, czego człowiek się może dowiedzieć szeroki uśmiech - poza ciekawym doborem demek i historii... niejedno mnie pewnie ominęło, i zabrzmi to obrazoburczo, ale lubiłem bardzo -jak na cziptjuny- posłuchać sobie "Electricity" Jazzcat'a - wręcz to być może taki modelowy track do dania do posłuchania ludziom reagującym alergicznie na piłowane i prostokątne czip-dźwięki szeroki uśmiech ... i byłem właśnie do niedawna nieświadom, że to de facto soundtrack z tegoż intra ... to coś, jakby rzec, że słuchało się metalu, nie wiedząc o istnieniu - nomen omen - Slayer'a

Szacuneczek i gratki dla "demolowanych", jak i twórców i rzemieślników cyfrowego marnotrawstwa mocy obliczeniowych - wieczna sława!

PS. a'propos wiecznej sławy - to trza by kiedyś jakimś radiem w kosmos (widziałem ongiś, że jakieś dziadki z TRSI-De bodaj wysłały w naszą stronę sygnał z logiem TRSI z jakiegoś satelity, na którym jeden z nich "pracował" ) wysłać takie klasyczne demowe produkcje - jest szansa, że bujały by się przez czasoprzestrzeń do tzw. końca świata (albo i z dzień dłużej, jak mawiało jakieś resortowe dziecko ), więc potencjalni nieświadomi jeszcze odbiorcy demosceny, o których się naszym filozofom nie śniło, zza intergalaktycznych horyzontów, daleko poza Wrotami Tannhausera , mieli by eony lat na odkrycie tych wygibasów (no, inna kwestia czy po potencjalnym odebraniu sygnału poszerzyło by to skalę ich doznań estetycznych/eschatologicznych ) - taki figiel, fortel, psota na przekór wszechświatu
3
[#4] Re: Demolka osobista odc. 4 - Norby
Electricity super muza, świetne interko!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem