A to nie jest przypadkiem tak, że ktoś siedzący w temacie AmigaOS 4 zgłasza newsa do publikacji nieświadomy tego, że jest wersja na MorphOS i tym samym moderatorzy zwyczajnie nie mają tej wiedzy w momencie publikacji?
Oooo super, że pojawił się ten projekt! Wpisuję go bezwzględnie na 1. miejsce mojej listy tytułów do ogrania pod AmigaOS 4 jak już kiedyś tam się odgrzebię z góry tematów o wyższym priorytecie
Wymagania dla portu dla AmigaOs4 wygenerowane przez Ai są błędne.
Nawet sam patch umieszczony przez AI dla AOS4 usuwa "SDL_WINDOW_OPENGL"
Gra chyba trzyma u mnie (chyba ograniczenie VSYNC) 60 latek klatek w software render dla SDL2
QEMU PEG2 SM502 Mac M4.
Tutaj 1920x1080 w software render QEMU PEG2 SM502 Mac M4.
Nie mam na tej maszynie (Mac M4) z QEMU z nowego sterownika ATI dla QEMU ale powinno być jeszcze szybciej.
Nie robiłem własnej kompilacji. Testowałem tą od Maijestro.
Sama wersja Alien-Breed-HD ma status beta. Trzeba chyba jeszcze trochę poczekać aby działała lepiej.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.