Komentowana treść: Amelinium 0.5.1
[#1] Re: Amelinium 0.5.1
Co tu można dodać...

BRAWO!!!

I tak trzymać...
4
[#2] Re: Amelinium 0.5.1
Testowane na pistormie w a1200 i jest już naprawdę świetnie, brakuje jeszcze zapisania szerokości okna żeby przeglądarka nie wchodziła na górną belkę i była możliwość przełączania ekranów bez zmniejszenia okna przeglądarki a tak po za tym jest doskonale
1
[#3] Re: Amelinium 0.5.1

@NaczelnyFA, post #2

ja na to nie zwrocilem uwagi, zawsze uzywalem amiga + m do zmiany ekranow na amidze

w kazdym w ktoryms momencie zostanie wprowadzone zapamietanie wybranego trybu i ostatniej wielkosci okna wiec problem zniknie :) poki co okno raczej bedzie sie otwieralo na caly ekran z uwagi na to, ze przy mniejszej rozdzielczosci szkoda by bylo tego miejsca troche. kazdy sobie ustawi jak chce i program zapamieta, to mysle jest uczciwe rozwiazanei dla wszystkich :)
2
[#4] Re: Amelinium 0.5.1

@juen, post #3

Po kolei wszystko się zrobi, może przebijesz swoim produktem przeglądarkę netsurf i z czasem będzie można było google odpalić na amidze xd
1
[#5] Re: Amelinium 0.5.1
No IBrowse ewidentnie zostaje w tyle. Co prawda moje forum nie wyglada jeszcze idealnie (ale duzo juz nie brakuje), lecz w porównaniu do IBrowse to niebo a ziemia!!!

7
[#6] Re: Amelinium 0.5.1

@MUFA-amigaone-pl, post #5

0.6.0 tuz tuz

11
[#7] Re: Amelinium 0.5.1

@juen, post #6

Tu pierwsze testy z TTF:

edit: akurat ruszyłem myszka przy zrzucie :)

Ostatnia aktualizacja: 19.05.2026 17:12:18 przez juen
5
[#8] Re: Amelinium 0.5.1

@juen, post #7

Wow, przeglądarka chodzi tak szybko, że na screenshocie masz tearing od szybkiego ruchu myszką. Musisz zaimplementować VSYNC
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem