Komentowana treść: Cover dyski "Magazynu Amiga" w Rodzynkach
[#1] Re: Cover dyski "Magazynu Amiga" w Rodzynkach
Super wrzuta, dzięki OK

Pamiętam swoje pierwsze dyski zamówione z tej serii:
Nr 93 z MagicWB
Nr 100 z AmigaE

Ech, czasem zapomina się jak dzięki internetowi ma się WSZYSTKO natychmiast na wyciągnięcie ręki, nie to co kiedyś.
3
[#2] Re: Cover dyski "Magazynu Amiga" w Rodzynkach

@vojo, post #1

Masz może nadal te dyski bo ich akurat brakuje ;)
PS
Jakby w sieci było wszystko to by nie musiał powstać PAFPG ;)

Ostatnia aktualizacja: 18.05.2026 09:47:33 przez rygar997
2
[#3] Re: Cover dyski "Magazynu Amiga" w Rodzynkach

@rygar997, post #2

Masz może nadal te dyski bo ich akurat brakuje ;)

Przejrzałem, niestety nie znalazłem
[#4] Re: Cover dyski "Magazynu Amiga" w Rodzynkach

@vojo, post #3

Jakby miał ktoś namiar na Maciej Plewa, który wydawał dyski pod szyldem "Magazyn Amiga Shareware House" (M.A.S.H.) (od dyskietki 80-132) prosimy o kontakt.
[#5] Re: Cover dyski "Magazynu Amiga" w Rodzynkach
Super, bardzo dziękuję. Zastanawia mnie tam AmiRobbo. Jak do tego doszło że ta gra została tam umieszczona, może Szafir (jak przeczyta i jest aktywny ) by odkrył rąbek tajemnicy. O ile jest jakaś tajemnica.
[#6] Re: Cover dyski "Magazynu Amiga" w Rodzynkach

@rygar997, post #2

Ciekawe czy ktoś pamięta składanki shareware sprzedawane przez Arwal? Trochę tego nagrywałem na praktyce z DMSów na dyskietki, a potem opakowywałem termofolią przed wysyłką do zamawiającego.

Ostatnia aktualizacja: 19.05.2026 23:21:43 przez -tbn-
[#7] Re: Cover dyski "Magazynu Amiga" w Rodzynkach

@-tbn-, post #6

Tu jest reklama, z której wynika, że było ponad 100 dyskietek z tym shareware od Arwal (Magazyn Amiga 1999/05 strona 65). Fajnie byłoby je zarchiwizować:

Ostatnia aktualizacja: 20.05.2026 10:15:20 przez rygar997
1
[#8] Re: Cover dyski "Magazynu Amiga" w Rodzynkach

@rygar997, post #7

Nie widze sensu kolekcjonowania dyskietek shareware.
PS. Oni tam reklamowali "ero-CD" z trasformerami. Az trudno mi uwierzyc, ze w 1999 roku, w gazetce Amigowej byly takie herezje.
[#9] Re: Cover dyski "Magazynu Amiga" w Rodzynkach

@powerzx, post #8

Ja to żem wtedy nie wiedział co tam napisane, ale obrazek kumałem hihi. Ciekawe czy w PL też by to dali.
[#10] Re: Cover dyski "Magazynu Amiga" w Rodzynkach

@rygar997, post #7

Marne szanse. Parę lat temu pytałem Pana Jacka czy nie mają jakichś rzeczy post-amigowych, to mówił, że wszystko wymiecione. Fajna ta oferta dla hobbystów w ogłoszeniu - płyty i układy.
Płyt z gołymi babami był cały regał na magazynie
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem