Komentowana treść: Karta graficzna Zorro II ZZ9000 - aktualizacja oprogramowania
[#1] Re: Karta graficzna Zorro II ZZ9000 - aktualizacja oprogramowania
Warto dodać, że nie jest "oficjalna" wersja od MNT, tylko niezależny fork projektu prowadzony przez BitterStudio. I dobrze, bo wszystko wskazuje na to, że MNT na dobre przekierował swoją uwagę na inne, nieamigowe projekty (i chwała im za stworzenie rewelacyjnej ZZ9000).
Z najfajniejszych rzeczy w sterownikach jest wreszcie obecny poseidonowy sterownik USB, a nie jakieś średnio działające protezy.
3
[#2] Re: Karta graficzna Zorro II ZZ9000 - aktualizacja oprogramowania

@wali7, post #1

Qrde, co chwilę jakieś dobre wieści
1
[#3] Re: Karta graficzna Zorro II ZZ9000 - aktualizacja oprogramowania

@wali7, post #1

Jak macie to zainstalowane to glupie pytanie. Czy "manie" zz- USB na poseidonie wplywa na wydajnosc. Uzywma najprostszego rozwiazania pt. thylacine i to akurat zamula troche system - ale dziala. Zastanawiam sie wiec nad aktualizacja softu mojej zz9000
[#4] Re: Karta graficzna Zorro II ZZ9000 - aktualizacja oprogramowania

@arturB, post #3

Ja jeszcze nie instalowałem, ale mam inne karty USB:
- Freeway pod clockport (używam podpięte poprzez Zorro-LAN-IDE w A2000)
- Triton pod Zorro III w A4000.
Mam też Thylacine jako porównanie - każda z wymienionych powyżej kart zamula system mniej od Thylacine. Więc można oczekiwać, że ZZ9000 też będzie mniej zamulać. Ale zobaczymy.
1
[#5] Re: Karta graficzna Zorro II ZZ9000 - aktualizacja oprogramowania

@wali7, post #4

Jest już wersja 2.1.1 wnosząca poprawki do blittera RTG na Zorro II oraz AHI i MHI.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem