Komentowana treść: Amelinium 0.8.0
[#1] Re: Amelinium 0.8.0
wielkimi krokami zbliżamy się do 1.0

1100 gier odpala, ale bez odgrywania nie wylapie wszystkich błędów, a na pewno jakieś się czają, to nie byle co bo na pico8 jedna grę można zrobić na milion sposobów i w każdym może być coś nie tak jeszcze

ale już teraz amigowy emulator przebija pecetowe fake8

...poza dźwiękiem, ale ten mam nadzieję także będzie prawie idealny w wersji 0.9

reszta problemów to prędkość, która trochę mniej będzie doskwierać jak uda mi się zrobić w pełni działający jit, teraz domyślnie jest wylaczony, bo nie działa dobrze z każdą gra

jak jit skończę to mamy 1.0 :)
2
[#2] Re: Amelinium 0.8.0

@juen, post #1

O matko, to miało być pod newsem o Amico8 :D

to korzystając z okazji, tutaj wkradł się jeden błąd w obsłudze jeszcze ppa.pl, ale już w 0.8.1 będzie ok i już częściowo udało mi się wyeliminować w niektórych przypadkach pelny redraw widoku przy aktualizacji strony przez js, co fajnie widać będzie np na przykładowym kalkulatorze w załączonym demo

Ostatnia aktualizacja: 13.06.2026 08:42:07 przez juen
4
[#3] Re: Amelinium 0.8.0
Słabo to działa. Zostaje przy najnowszym aweb.
[#4] Re: Amelinium 0.8.0

@Katarzyna, post #3

Ciekawe czy ktoś się odpali na tak prymitywny trolling
1
[#5] Re: Amelinium 0.8.0

@-tbn-, post #4

Mógłby ten użytkownik rozwinąć swoją wypowiedź.

Czy moim zdaniem to słabo działa ? To zależy.

Faktem jest, że na stan obecny jak testuje różne "niewspierane strony" czyli po prostu zawierają funkcje, których Amelinium jeszcze nie wspiera to zwisy Amigi mam bez przerwy.

Ale jeśli są to jakieś prostsze technicznie stronki to śmiga aż miło.

Wierzę, że z czasem będzie coraz lepiej.
Pokłony dla Juena, że chciał się zająć tematem przeglądarki i drąży przecież niełatwy temat.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem