Komentowana treść: Gloom Reforged dla 68k
[#1] Re: Gloom Reforged dla 68k
A jeszcze kilka miesięcy temu panowała opinia że AI niczego nie zmieni na polu oprogramowania dla Amigi szeroki uśmiech
1
[#2] Re: Gloom Reforged dla 68k
"wprowadzający odbicia oraz cienie," tak przeglądam screeny w poszukiwaniu tych odbic i cieni wzrok z wiekiem gorszy .
[#3] Re: Gloom Reforged dla 68k

@dzordan, post #2

"wprowadzający odbicia oraz cienie," tak przeglądam screeny w poszukiwaniu tych odbic i cieni wzrok z wiekiem gorszy .

Autor napisał tak:

Optional reflections, shadows, and view distance (a 68020 monitor will likely no longer suffice).

Zrozumiałem to tak, jak wpisałem, ale może się pomyliłem.
[#4] Re: Gloom Reforged dla 68k

@mailman, post #3

Moze ona tam sa. trza sie przyjrzeć. Podejrzewam ze sa na specjalna okazje a nie na każdym screenie. Chyba ze autor nie tylko modyfikacje gry ale i tez wygenerował opis po angielsku w AI, XD To wtedy wina AI ze nam pranki robi.
[#5] Re: Gloom Reforged dla 68k
No ciekawe, ciekawe- chętnie sprawdzę na żywym sprzęcie ok, racjaOK

Ostatnia aktualizacja: 15.06.2026 11:35:13 przez BULI
1
[#6] Re: Gloom Reforged dla 68k

@BULI, post #5

Sprawdziłem na szybko pod WinUAE, działa, posiada trainer, ulepszeń grafiki nie stwierdziłem, bo grałem w oryginał lata temu.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem