Komentowana treść: UnZip2026 dla 68k i WarpOS (PPC) - AI w natarciu
[#1] Re: UnZip2026 dla 68k i WarpOS (PPC) - AI w natarciu
Fajnie, powstaje nowa grupa programistów AI. Będzie wiecej niezależnego softu.
1
[#2] Re: UnZip2026 dla 68k i WarpOS (PPC) - AI w natarciu
Na PPC WarpUP od zawsze używałem unZIP w wersji dla PowerUP.
4
[#3] Re: UnZip2026 dla 68k i WarpOS (PPC) - AI w natarciu

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #2

Dokładnie, jest wersja pod PowerUP, ale natywnej wersji pod WarpOSa nie było aż do teraz ok, racja
1
[#4] Re: UnZip2026 dla 68k i WarpOS (PPC) - AI w natarciu

@BULI, post #3

Dokładnie, jest wersja pod PowerUP, ale natywnej wersji pod WarpOSa nie było aż do teraz ok, racja

Ooo to ciekawostka że przez prawie 30 lat taki program nie powstał na WOSa. W sumie to z tym UnZipem i PPC, to było więcej historii. Na przykład kiedyś na AOS 4 używało się wersji 68k i to wcale nie przez tak krótki okres a może i nawet przez 10 lat, bo choć istniała wersja na AOS 4, to mieszała coś z flagami po rozpakowaniu plików.

No i faktycznie, nie można się nie zgodzić z faktem że AI ma wpływ na wysyp oprogramowania. Pozostając już tylko przy UnZip on dostawał aktualizację raz na kilka lat, tymczasem w ciągu ostatniego miesiąca na OS4Depot pojawiły się aż dwie różne wersje UnZip obie od innych autorów i obie zbudowane przy pomocy AI.
3
[#5] Re: UnZip2026 dla 68k i WarpOS (PPC) - AI w natarciu

@MUFA-amigaone-pl, post #4

Jak masz ogarnietęgo os4 to może jakież porównanie?
1
[#6] Re: UnZip2026 dla 68k i WarpOS (PPC) - AI w natarciu

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #2

Co ciekawe, wychodzi na to, że miałem jakieś kłopoty z UnZIPem w wersji pod PowerUP, bo teraz jak sprawdzam to pod DOpusem miałem podpiętą wersję pod 68k
Na szczęście teraz mam mam już wersję natywną pod WarpOSa OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem