Komentowana treść: Dhewm3 1.5.6
[#1] Re: Dhewm3 1.5.6
Czekamy na aktualizację sterowników RadeonRX Enhancer (c) AmigKiT aby wprowadzić kolejne usprawnienia w grze.

Ostatnia aktualizacja: 21.06.2026 17:16:53 przez Amig_OS
3
[#2] Re: Dhewm3 1.5.6

@Amig_OS, post #1

Ja nie wiem czy prędzej nie doczekamy się nowych sterowników niezależnych od A-EON, kiedyś mówiono Amiga Rulez, dziś wypadałoby chyba powiedzieć AI Rulez!!!
2
[#3] Re: Dhewm3 1.5.6
Solidnie zrobiony port dla Os4. Chyba nie ma nic bardziej zaawansowanego technologicznie na tą platformę ?
2
[#4] Re: Dhewm3 1.5.6

@Amig_OS, post #1

Tą aktualizację obiecano do końca 2022...
3
[#5] Re: Dhewm3 1.5.6

@arturB, post #3

Jest jeszcze Quake 4 i Prey 2006 ale czekają na aktualizację sterowników do grafiki.

Ostatnia aktualizacja: 21.06.2026 19:52:33 przez Amig_OS
1
[#6] Re: Dhewm3 1.5.6

@MUFA-amigaone-pl, post #2

Jakoś nie mam zaufania do wszystkiego co powstało w Hollywood ... i ... za pomocą AI.

Ostatnia aktualizacja: 21.06.2026 20:01:19 przez Amig_OS
4
[#7] Re: Dhewm3 1.5.6

@Amig_OS, post #6

Jakoś nie mam zaufania do wszystkiego co powstało w Hollywood ... i ... za pomocą AI.

A ja nie mam zaufania do kogoś, kto w ten sposób stawia wielokropek.
5
[#8] Re: Dhewm3 1.5.6
Widzę że niestety kompatybilność z wcześniejszymi zapisami stanu gry została utracona. Nic trzeba będzie kiedyś przysiąść do dodatku i dostać się do momentu zdobycia artefaktu spowalniającego czas. Zobaczymy czy teraz da się ten dodatek przejść na Ami, bo podstawkę już dawno ukończyłem.
1
[#9] Re: Dhewm3 1.5.6
Na stronie Huno pojawiły się też zaktualizowane wersje (i w sumie po raz pierwszy udostępnione publicznie) klasycznego Dooma odtworzonego na silniku Doom III, a także ciekawego moda 2.5D inspirowanego grą Contra Hard Corps.
2
[#10] Re: Dhewm3 1.5.6

@MUFA-amigaone-pl, post #8

Zobaczymy czy teraz da się ten dodatek przejść na Ami, bo podstawkę już dawno ukończyłem.

Dziś był czas żeby trochę pograć, więc odpowiadam sam sobie, może kogoś to zainteresuje. Tak wygląda na to że teraz można przejść dodatek. Wcześniej przy użyciu artefaktu spowalniającego czas, grafika mocno się kaszniła, był jakiś podwojony obraz, teraz co prawda nie wygląda to idealnie tak jak na PC, gdzie mamy taką jakby łunę do okoła, ale przynajmniej grafika się nie kaszani, jest czytelnie.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem