Komentowana treść: PowerShark ponownie w sprzedaży
[#1] Re: PowerShark ponownie w sprzedaży
Klikajcie bo to znika w oczach. Sam mam i bardzo sobie chwalę
[#2] Re: PowerShark ponownie w sprzedaży
Pociągnie toto 060 z CD-ROMem i dyskiem?
1
[#3] Re: PowerShark ponownie w sprzedaży

@_arti, post #2

Na stronie ma parametry: 5V: 4.5A, 12V: 1.0A, -12V: 0.1A, czyli takie jak lekki zasilacz do A500.
Na takim zasilaczu ciągnąłem A1200 z Blizzardem IV (50 MHz, FPU i 16 MB), HDD talerzowym i CD-ROMem. Więc 060 też powinien pociągnąć, jednak to są już parametry na granicy (PPC na takim zasilaczu chodził już niestabilnie).
Jak ktoś ma golasa, to super, z mocniejszymi konfigami pewnie pójdzie, ale du*y nie urywa.
2
[#4] Re: PowerShark ponownie w sprzedaży

@wali7, post #3

Więc 060 też powinien pociągnąć,

Zastanawiałem się nad takim mini PSU, ale krajowej produkcji. U mnie lekka 4.5A zasila A1200, Warpa1260@100, WarpedVision, Goteka.
[#5] Re: PowerShark ponownie w sprzedaży

@waldiamiga, post #4

ja uzywam tego od RJ i jest zajebiscie, z warpem - ani jednego problemu, ladowarka xiaomi 65W
czasem amiga pochodzi chwile a czasem 2 dni wiec to jest mega sprawdzone rozwiazanie
3
[#6] Re: PowerShark ponownie w sprzedaży

@juen, post #5

Tez bardzo sobie chwale od RJ 30w baseus z 1 portem 600 z furia nie na potkalem problemów. Fakt jes 1 dylemat u 1 osoby nie ruszylo nawet na golej, wielu z nas ma od RJ i cenowo to kosmos rożnica, a jak ktos ma watpliwosci to mysle ze RJ nawet na zwrot sie zgodzi. Dodatkowo osobne wyjscie usb na zasilanie osprzetu ...

Ostatnia aktualizacja: 31.07.2026 15:21:34 przez djwozik
[#7] Re: PowerShark ponownie w sprzedaży

@djwozik, post #6

Ja zasilam tym a1200 + pistorm
[#8] Re: PowerShark ponownie w sprzedaży

@waldiamiga, post #4

Zastanawiałem się nad takim mini PSU, ale krajowej produkcji.

A PowerShark to niby jakiej jest produkcji? 🤭

Ostatnia aktualizacja: 31.07.2026 21:02:29 przez laubzega2
[#9] Re: PowerShark ponownie w sprzedaży

@_arti, post #2

Pociągnie toto 060 z CD-ROMem i dyskiem?

Pociągnie.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem