Komentowana treść: Hyper Runner - uruchomiono składanie zamówień
[#1] Re: Hyper Runner - uruchomiono składanie zamówień
Kupiony BigBox - koszt z wysyłką do Polski ~294 zł
[#2] Re: Hyper Runner - uruchomiono składanie zamówień

@Amig_OS, post #1

Wygląda fajnie... jak takie połączenie Lotusa i Wipeout 2097 :D
5
[#3] Re: Hyper Runner - uruchomiono składanie zamówień

@jargo, post #2

Odniosłem podobne wrażenie.
Dawno temu kupiłem ich platformówkę 3D: "Tales from Heaven".
[#4] Re: Hyper Runner - uruchomiono składanie zamówień
szkoda grafiki na takiego gniota
[#5] Re: Hyper Runner - uruchomiono składanie zamówień

@Amig_OS, post #3

Dawno temu kupiłem ich platformówkę 3D: "Tales from Heaven".

Coś pomieszałeś.

"Tales From Heaven" zrobiła scenowa grupa Darkage, która jest tylko wydawcą "Hyper Runner". Odpowiedzialny za kod gry "Hyper Runner" Colin Vella (Medina) oraz za grafikę Tenshu, maja na swoim koncie gry "Barbarian+", "Black Dawn Rebirth", "The Shadows of Sergoth" - czyli produkcje robione w AMOS. Z kolei Tenshu tworzył dodatkowo jeszcze grafikę do "Devil's Temple: Son of the Kung-Fu Master". To są zupełnie inni ludzie niż autorzy "Tales From Heaven".
2
[#6] Re: Hyper Runner - uruchomiono składanie zamówień

@mailman, post #5

Zasugerowałem się wydawcą :)

Mimo to chętnie ich wesprę swoim groszem.
[#7] Re: Hyper Runner - uruchomiono składanie zamówień
Mnie się podoba grafika i feeling i muza OKok, racja ale cały czas apeluje do twórców, żeby pojawiły się wzniesienia (doliny i górki) pokłony
No i chyba wykrywanie kolizja z innymi graczami gdy jesteś wyprzedzany kuleje (twój statek jest dla nich duchem)?
1
[#8] Re: Hyper Runner - uruchomiono składanie zamówień

@BULI, post #7

cały czas apeluje do twórców, żeby pojawiły się wzniesienia (doliny i górki)

Może nie chcieli żeby były, albo być może nie chcieli nadwyrężać szarych komórek. Jak dla mnie, to grywalnością daleka droga do np. Lotus 2.
3
[#9] Re: Hyper Runner - uruchomiono składanie zamówień
g Box, na którą można składać zamówienia w sklepie Darkage Software (data rozpoczęcia wysyłki jeszcze nie została określona).

Zapłać a będzie nie wiadomo kiedy. Przynajmniej nie obiecują terminu. Dla mnie red flag.
1
[#10] Re: Hyper Runner - uruchomiono składanie zamówień

@snifferman, post #9

Bo jeszcze muszą wymyśleć fabułę w której wyścigi futurystycznych pojazdów odbywają się wyłącznie na płaskiej powierzchni. AI sobie z tym nie poradzi a co dopiero człowiek.
1
[#11] Re: Hyper Runner - uruchomiono składanie zamówień
Jak na grę, która powstaje od co najmniej 4 lat (tyle lat mają pierwsze filmiki z tej gry na YT) jest ona zaskakująco mało urozmaicona. To, na co zwraca się od razu uwagę, to płaskie trasy. Gdyby to było teksturowane, jak w XTreme Racing, to można by było przymknąć oko. Tekstur tu jednak nie ma, więc efekt jest zniechęcający.
Ale nie ma co marudzić, bo to nie jest propozycja dla graczy, tylko dla kolekcjonerów. Pojawia się nowy "box", więc trzeba kupić i postawić na półce. Można też zagrać, ale niekoniecznie.
5
[#12] Re: Hyper Runner - uruchomiono składanie zamówień
Ja poczekam aż będzie cyfrowa dystrybucja. Do tego czasu pomyślę czy grę w ogóle kupić.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem