Komentowana treść: Fotografista
[#1] Re: Fotografista
No i pojawił się problem . Zakupiłem dwa produkty z telefonu . Teraz na kompie nie mogę się zalogować by te produkty pobrać . Próbuję odzyskać hasło lub je zresetować i nic mi na maila nie przychodzi . Tak kilka razy w odstępach 20 minut . Co można z tym zrobić ?
[#2] Re: Fotografista

@Jacol, post #1

Najlepiej bezpośrednio skontaktować się z administratorem strony Amiga.org.pl.
[#3] Re: Fotografista

@mailman, post #2

Tak też zrobiłem
[#4] Re: Fotografista

@Jacol, post #1

Wysłałem link do zresetowania. Takie rzeczy przychodzą od razu. Jeśli dostawca poczty odbija mejle ze sklepu tak ze nawet nie trafiają do spamu, to ustawię nowe hasło, które potem można sobie zmienić. Ale ten wariant to już oczywiście na PW.
[#5] Re: Fotografista

@adam_mierzwa, post #4

Tak właśnie się dzieje na poczcie Onetu .
[#6] Re: Fotografista

@adam_mierzwa, post #4

Problem rozwiązany OK
1
[#7] Re: Fotografista

@Jacol, post #6

Ciekawe rzeczy się dzieją na W11

Avast natomiast jak to Avast zrobił swoje

Program mimo to się uruchamia
I jest fajny

Ostatnia aktualizacja: 16.08.2026 22:47:37 przez Jacol

Ostatnia aktualizacja: 16.08.2026 22:53:35 przez Jacol
[#8] Re: Fotografista

@Jacol, post #7

To pierwsze to jest SmartScreen i można to wyłączyć. Obie rzeczy wynikają z tego, że nie wykupiłem certyfikatu dewelopera. Zasadniczo "Fotografista" powstał na Amige NG, pozostałe kompilacje powstały przy okazji. .
Z menu programu w zakładce Pomoc jest bezpośrednie linkowanie do dokumentacji online. Pod tym linkiem jest między innymi wyjaśnienie problemów pod Windows i macOS.
1
[#9] Re: Fotografista

@adam_mierzwa, post #8

Jest dobrze . Przypomina mi ten program IrfanView ktory na W był kiedyś dobry . Na razie nie mam możliwości potestowania na Amidze 060 . Jak tylko się skończy u mnie remont to przetestuję na prawdziwym i jedynym słusznym kompie . Życzę powodzenia w dalszej pracy .
[#10] Re: Fotografista

@Jacol, post #9

dalej uzywam IrfanView, zarejestrowalem 20 lat temu :D nawet pisalem do autora (i odpisal!)

3mam kciuki za rozwoj programu :)
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem