Komentowana treść: Amiga Corporation zaprezentowała odświeżone logo Amigi
[#1] Re: Amiga Corporation zaprezentowała odświeżone logo Amigi
BTW: Takie info migło mi na twarzoksiążce, ciekawe... Stąd to opóźnienie?

2
[#2] Re: Amiga Corporation zaprezentowała odświeżone logo Amigi
Proroctwo kolegi MarX'a chyba właśnie się spełniło👀:

https://www.ppa.pl/forum/komentarze/49209/amiga-corporation-zapowiedziala-ukonczenie-swojego-systemu-rtg#m870343

Czyżby puszka Pandory została otwarta i teraz każdy naklei sobie znaczek 'AMIGA' na dowolny PC, PowerPC, ARM i lodówkę? Czas pokaże...
2
[#3] Re: Amiga Corporation zaprezentowała odświeżone logo Amigi
I co to zmienia?
2
[#4] Re: Amiga Corporation zaprezentowała odświeżone logo Amigi

@Shredder, post #3

Nic, nadal trzeba czekać na jakieś konkrety. Zmiany w logo to nie jest coś na co czekają Amigowcy. Fani chcieliby nowego sprzętu, systemu, zakończenia "wojenek" i zjednocznia społeczności wokół Amigi.
2
[#5] Re: Amiga Corporation zaprezentowała odświeżone logo Amigi
Czyli postęp jest... :)
1
[#6] Re: Amiga Corporation zaprezentowała odświeżone logo Amigi
Logo jak logo, ja bym zrobił inaczej.
[#7] Re: Amiga Corporation zaprezentowała odświeżone logo Amigi

@waldiamiga, post #1

Niewiele się różni od tego, co sobie na monitorze LCD (raczej TV nawet...) kilka lat temu nakleiłem.
[#8] Re: Amiga Corporation zaprezentowała odświeżone logo Amigi
To jest właściwie słuszna koncepcja. Boinga zostawmy dla NG/AmigaOS4, a symbolem klasyka niech będzie to coś skoro ma takie historyczne korzenie.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem