Ciekawe czy dzięki AI dałoby się wzbogacić o odpowiednie funkcje typu obsługa Gmail, legendarnego YAMa czy Simple Maila. Zdaje się że oba są na otwartych źrodłach.
Klient obsługuje imap ale z Gmail nie chce działać, próbowałem podpiąć Gmail do Simple mail i nie działało. Może Gmail ma jakieś zabezpieczenia, nie wiem ale po google można się wszystko spodziewać.
Ostatnia aktualizacja: 19.08.2026 09:56:31 przez NaczelnyFA
Klient obsługuje imap ale z Gmail nie chce działać, próbowałem podpiąć Gmail do Simple mail i nie działało. Może Gmail ma jakieś zabezpieczenia, nie wiem ale po google można się wszystko spodziewać.
Simple Mail ma bardzo ułomne wsparcie do IMAP. Mam swój serwer pocztowy, Simple Mail nie kuma metody autentykacji CRAM-MD5. Inni klienci nie mają problemu.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.