Komentowana treść: TheA1200 na targach Gamescom 2026
[#1] Re: TheA1200 na targach Gamescom 2026
I tak zakupie ale załączone gry trochę średnio pasują do AGA i 1200 (a do tego nawiazuje sprzęt) SlamTilt i Alien Breed - mam nadzieje ze w ersji AGA. Jest jeszcze reshoot proxima3 i settlers2 (ktore jakos dla mnie moga byc ale rownie dobrze mogloby nie byc :)

No ale te załączone gry to tylko dodatek więc nie ma co narzekać :)

O jest jeszcze Beneath a Steel Sky - byla chyba wersja AGA (CD32) z dubbingiem. Pytanie ktora dali (wersja z dubbingiem nie miala sejwowania z tego co pamietam tylko kody ale na thea1200 mamy 4 sloty sejwow na kazda gre wiec to nie problem)

Ostatnia aktualizacja: 28.08.2026 20:08:51 przez marggines
3
[#2] Re: TheA1200 na targach Gamescom 2026
Potwierdzam. Klawiatura i obudowa sa zrobione solidnie a calosc dziala calkiem sprawnie. Usb jest widoczne z poziomu workbencha jako naped wiec da sie cos przeniesc. Kto chce kupic pod choinke lepiej niech sie spieszy bo liczba wyprodukowanych ociera sie liczbe preorderow.
2
[#3] Re: TheA1200 na targach Gamescom 2026

@arturB, post #2

Az musialem poszuakc w ktorym sklepie zamowilem i uff znalazlem :) zamowienie ciagle akutalne i wisi :)
2
[#4] Re: TheA1200 na targach Gamescom 2026

@arturB, post #2

A ta solidna klawiatura to na jakich przełącznikach?
[#5] Re: TheA1200 na targach Gamescom 2026
Ja ma swoje zdanie > " Retro to nie technologia — retro to psychologia "
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem