Komentowana treść: Hyper Runner w ofercie sklepu Alinea
[#1] Re: Hyper Runner w ofercie sklepu Alinea
O masz ... znowu Aga ?
[#2] Re: Hyper Runner w ofercie sklepu Alinea

@dynx, post #1

wiadomo, powinno być od razu RTG, ale co poradzić
2
[#3] Re: Hyper Runner w ofercie sklepu Alinea

@michal_zukowski, post #2

Na OCS powinno być 😍
3
[#4] Re: Hyper Runner w ofercie sklepu Alinea

@Commodore128D, post #3

na ecs przecież by wymagało 030@50mhz, chipset amigi jest kulą u nogi
[#5] Re: Hyper Runner w ofercie sklepu Alinea

@michal_zukowski, post #4

Jasne, masz rację. Żartowałem z tym OCS.
Aczkolwiek jak zaproponowałem Warp’a Standalone. Grafika jest, dźwięk jest, RAM jest, koprocesor jest - to mnie wyśmiano. 👍
[#6] Re: Hyper Runner w ofercie sklepu Alinea

@Commodore128D, post #5

jak pomyśleć ,że taki Lotus działał na OCS z 1Mb ramu i ma "górzyste trasy" ,to nie wiem skąd ten płaski twór potrzebuje aż takich zasobów i mocy.

żeby nie było , wygląda całkiem ładnie.

Ostatnia aktualizacja: 01.10.2026 15:34:43 przez damianx
3
[#7] Re: Hyper Runner w ofercie sklepu Alinea

@michal_zukowski, post #2

Nieee, normalnej amigi
[#8] Re: Hyper Runner w ofercie sklepu Alinea

@damianx, post #6

O tym cały czas pisałem- grafa ładna, ale bez wzniesień to jest nudne i "płaskie"
2
[#9] Re: Hyper Runner w ofercie sklepu Alinea
Daleki jestem od narzekania że coś jest zrobione słabo albo powiela stary schemat Lotusowy, z poprawioną oprawą.

Ale tak po ciuchu miałem nadzieję że to będzie coś chociaż jak Extreme Racing. Ale to chyba znak tych czasów, mało, albo wcale, nie pojawia się rzeczy nowych, tylko legendarne odgrzewane Kotlety i to w dodatku trzeciej kategorii, pomielone razem z budą
1
[#10] Re: Hyper Runner w ofercie sklepu Alinea

@damianx, post #6

wygląda całkiem ładnie

Ale brzmi już zdecydowanie gorzej...

Lotus II i III bije to na głowę
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem