[#1] MOS i iPlus
czy da sie korzystac z modemow iPlusa usb pod mosem?
wlasnie sie przeprowadzam i nie bede mial stalego netu wiec chce kupic iPlusa. Nie wiem tylko czy kupic modem PCMCIA i udostepniac net pegowi z laptopa czy lepiej USB i podlaczyc bezposrednio do pega.

[#2] Re: MOS i iPlus

@vi-bee, post #1

Mi się nie udało zmusić do współpracy modemów pod USB, ani mie udało mi się wykożystać z telefonu komórkowego jako modemu podpiętego przez USB z Amigą.
[#3] Re: MOS i iPlus

@kmilota, post #2

starszy telefon z kablem ser: (na przyklad jaks nokia) powinien dzialac bez problemu jako zwykly modem

Ostatnia modyfikacja: 08.07.2008 18:55:43
[#4] Re: MOS i iPlus

@Akcja Sucharek, post #3

Mi działał telefon Sagem MY5X-m (też w Plusie) przez port szeregowy. Tylko że wbudowany w MorphOS-a stos TCP nie obsługuje modemów i trzeba się podeprzeć Miami albo AmiTCP.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem