[#1] MOS 2.0 i demka
Wczoraj zasiadlem przed pegiem i chcialem zapuscic pare demek. Jakiez bylo moje zdziwienie gdy zobaczylem ze np w demkach MAWI nie ma zadnych pileczek paczkow i innych rzeczy, zostaly jedynie obrazki i muzyka. Ma ktos jakas sugestie jak to naprawic? Pod mosem 1.4.5 wszystko bylo ok. Dodam jeszcze ze wszystkie badziewiaki z katalogu contribution poinstalowalem.

[#2] Re: MOS 2.0 i demka

@Fazior, post #1

Po prostu sterowniki w 2.0 są za nowe do demek i tyle :) . Pewnie żeby to działało to kiero musiał by poprawić demka ...

[#3] Re: MOS 2.0 i demka

@Drako^lM, post #2

cos kojarze, ze kiero mowil, ze poprawic trzeba sterownik a nie dema
[#4] Re: MOS 2.0 i demka

@Drako^lM, post #2

Danke schon Panowie, to teray kolejna rzecz: amigg uruchamia sie slicznie z ikony, natomiast ta sama ikona umieszczona na docku kliknieta jednokroc zawiesza mi pega. help:)

[#5] Re: MOS 2.0 i demka

@Fazior, post #4

Mi nie zawiesza. Czyli coś nagrzebałeś w MOS2 i tyle
[#6] Re: MOS 2.0 i demka

@Arbuz, post #5

E tam, nie tykam mosa bo niemam netu na pegu i nie chce mi sie:) wiec to jest w zasadzie golas po instalacji

[#7] Re: MOS 2.0 i demka

@Fazior, post #1

łel, a demka jak sie nie turlaly na 2.0 tak nadal tego na 2.1 nie robia, nieladnie Panie Kierowniku, nieladnie :). Łer iz patch do demek łer iz?:)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem