[#1] Sputnik i PPA
Nie wiem co się stało ale od kilku dni nie mogę komentować ze Sputnika. Jak napiszę treść i nacisnę "wyślij" to Sputnik się wiesza. :( To normalne? Nic nie zmieniałem, wcześniej (już na MOS-ie 2.1) tego nie było.

[#2] Re: Sputnik i PPA

@MDW, post #1

Ja też nic nie zmieniałem w kodzie, tym bardziej dziwne.

[#3] Re: Sputnik i PPA

@grxmrx, post #2

Spróbowałem jeszcze raz - nadal to samo. Zauważyłem, że w Sputniku pod polem do pisania odpowiedzi na forum mam dziwne podpisy przycisków:

"Cytat", "Podgl", "Wy"

Tak jakby ich nazwy były urywane na pierwszym polskim znaku. Hmmmm... Czyżby coś z fontami?

Pod IBrowse 2.4 wszystko jest ok.

[#4] Re: Sputnik i PPA

@MDW, post #3

Sprawdź czy się nie zmieniło coś z domyślnym kodowaniem w przeglądarce.

[#5] Re: Sputnik i PPA

@grxmrx, post #4

Rzeczywiście było ISO8859-1. Przestawiłem na ISO8859-2 i już gadżety mają polskie znaki.

--------edycja--------

Tę odpowiedź napisałem ze Sputnika. To była przyczyna zwisów. :) Ciekawe...

Ostatnia modyfikacja: 12.09.2008 19:41:41
[#6] Re: Sputnik i PPA

@MDW, post #5

Mam pytanie czy Sputnik z MOSa 2.1 to dokladnie tan sam co z 2.0?

[#7] Re: Sputnik i PPA

@Zbysiuk, post #6

Tak.
[#8] Re: Sputnik i PPA

@MDW, post #1

A u mnie jeszcze dziwniej - do tej pory wszystko działało prawidłowo, a teraz wcale nie mogę dopisać postu. Teraz piszę z mosa 1.4.5 i zobaczymy. Sprawdziłem jeszcze raz ustawienia i zobaczę, czy moje pisanie coś zdziała...
PS.
Nie wiem co, ale zadziałało. Zobaczę NK.

Ostatnia modyfikacja: 14.09.2008 21:28:57
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem