[#1] Red Alert
Glupia sprawa ale chyba nie umiem tego odpalic:). Zrobilem zgodnie z reedme, czyli wypakowalem archiwum, do katalogu data wrzucilem redalert.mix i main.mix i nic sie nie dzieje, tzn otwiera sie okienko ze cant open redalert407debug.log czy cos takiego i nic sie nie dzieje. Gierce odpalam na golym mosie 2.1 z powersdl. Help. Edit: Mecze to na pegu2 g4 512 ramu i radku 9250/128.

Ostatnia modyfikacja: 22.09.2008 11:19:59
[#2] Re: Red Alert

@Fazior, post #1

cant open redalert407debug.log

Bity protekcji zezwalają na zapis do tego pliku? Że tak zapytam z głupia frant.
[#3] Re: Red Alert

@Fazior, post #1

Jakie archiwum? Jeżeli ściągnąłeś wersję dostępną na stronie EA, to w środku archiwum poza sporą dawką pierdółek (w tym trailer Red Alert 3 w 720p) jest ISO, więc nie archiwum, tylko image. Jeżeli je spróbujesz potraktować VoodooX, lub w ogóel XAD, to będziesz miał kaszanę zamiast pliku (źle jest zrobiona obsługa ISO?). Musisz ISO nagrać na CD (najlepiej RW) i wtedy zgrać te pliki.

Edit: wiem, bo sam próbowałem zgrać te pliki bez nagrywania na CD.

Ostatnia modyfikacja: 24.09.2008 18:18:11
[#4] Re: Red Alert

@Solo Kazuki, post #3

Racja, w najnowszym XADzie nie ma obsługi ISO, za to jest w CDFS, nie trzeba nic wypalać.

[#5] Re: Red Alert

@Solo Kazuki, post #3

A ja normalnie pod MOSem2.1 otworzyłem ISO RedAlerta i przegrałem co trzeba
[#6] Re: Red Alert

@Fazior, post #1

Hej. I jak ruszyłeś z miejsca? Moje granie zaczyna się i kończy komunikatem: brak pliku qonceror.eng czy jakoś tak.
A komunikat z tym plikiem hamburgera obszedłem tworząc ów pliczek - ofcoz RAa nic do niego nie zapisuje...

[#7] Re: Red Alert

@11MASTEr, post #6

Obszedlem, nie wiem jak to sie stalo, ale zle rozpakowalem archiwum . Teraz jest ok, tzn dziala, ale co to za dzialanie.. Powiem tak odpalilem raz i zwislo raczej szybko, wiec czekam na nastepna wersje zeby popukac rzetelniej.

[#8] Re: Red Alert

@Fazior, post #7

Część odpowiedzi znajdziecie pod newsem dotyczacym RedAlert dla 68k w newsach PPA.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem