[#1] frying
Wiem, ze to tematu ciag dalszy, ale wczoraj zachcialo mi sie zgrac zdjecia na dvd przy pomocy FryingPana. Robie to co jakis czas gdy mi sie uzbiera dostateczna ilosc. Niestety kolejny raz sie zawiodlem. Myslalem, ze w przewazajacej czesci bledy w 2.1 dotycza USB, ale nie. Owszem plyta sie nagrala wszystko przebieglo jak zwykle, tylko nie moge otworzyc zdjec tzn. zawsze otwiera sie tylko pierwsze i widac tylko 1/2 calosci. Pozostale czytane sa jako pliki tekstowe - czy tez tak macie? Nie musze dodawac, ze pod 1.4.5 bylo ok. :(

[#2] Re: frying

@Zbysiuk, post #1

U mnie jest ok. Ostatnio zgrywałem 4GB zdjęć i było dobrze. Wiem bo sprawdzone na odtwarzaczu DVD i na kompie oczywiście też
[#3] Re: frying

@Arbuz, post #2

No to ciekawe co jest nie tak? Nagrywalem na 2.1 i do niczego, potem to samo na 1.4.5 i pelny sukces. Przeciez to ten sam program w tym samym katalogu.....

[#4] Re: frying

@Zbysiuk, post #3

Przydałoby się ustalić z jakich bibliotek korzysta FryingPan i porównać wersje tych bibliotek w MOS 1.4.5 i 2.1. Potem drogą eliminacji może się dojdzie do tego co jest przyczyną. Współczuję. :(

[#5] Re: frying

@MDW, post #4

Raczej porównać biblioteki FP od Zbysiuka z tymi od Arbuza.

[#6] Re: frying

@R-Tea, post #5

Ja po prostu od nowa zainstalowałem MOS 2.1 i od nowa FryingPana. Nic więcej
[#7] Re: frying

@R-Tea, post #5

To też. :) Ja akurat nie znam struktury plików FryingPana i nie wiem czy ma jakieś swoje specyficzne biblioteki. Ale rzeczywiście warto porównać wersje FryingPana. To rzeczywiście powinien być pierwszy krok. Słuszna uwaga. :)

[#8] Re: frying

@MDW, post #7

O ja glupi - przepraszam, ze zawracalem glowy. Nie doinstalowalem klucza do programu z ostatniego systmeu - sorry.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem