[#1] Tubexx
Czy ktos uruchamial nowa wersje tego programu (te z Aminetu)?
U mnie jest tak jak poprzednio - jesli wpisze cos do wyszukiwania, to po jego zakonczeniu nastepuje zamkniecie skryptu i na tym cala zabawa sie konczy. :(

[#2] Re: Tubexx

@Zbysiuk, post #1

U mnie też tak samo jest. Kraszan demonstrował chyba działanie tego.
[#3] Re: Tubexx

@Zbysiuk, post #1

Nie wiem jak z Aminetu, ale dzisiaj udało się mi uruchomić jakąś starszą wersję. Udało się , gdyż wcześniej nie działo się nic. Obecnie uruchamia się program, podaję ścieżki dostępu, wpisuję słowo szukane idalej mam to:
sending request to http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos...
receiving feed...
conection closed, received 41.740 bytes
timeout expired, feed not transered, request canceled
ready
Czy ktoś z Was miał podobny przypadek i jak sobie poradzić?
+
Wpisanie bezpośrednio adresu filmu daje ten sam efekt...

Ostatnia modyfikacja: 02.10.2008 22:32:25
[#4] Re: Tubexx

@Pero, post #3

Ja nie odpowiem, gdyż mam tak jak dwaj pierwsi koledzy...
[#5] Re: Tubexx

@Zbysiuk, post #1

Powiem tak: "u mnie działa" ...ale wersja z dziś, wcześniejsza ( z 28.09.08 ) natomiast nie bardzo chciała.

Ostatnia modyfikacja: 02.10.2008 23:02:04
[#6] Re: Tubexx

@Adam_K, post #4

A umnie pod Mosem 1.4.5 i 2.0 demo jest tak samo. Wciąż ten sam komunikat

[#7] Re: Tubexx

@Pero, post #6

Chyba coś znalazłem! Zauważyłem, że Tubexx różnie działa z różnymi wersjami GREP`a. Doszedłem do tego, że nawet ściąga coś tam ,ale po wskazaniu na plik w liście wywala się. Mam prośbę do osób u których Tubexx działał prawidłowo - czy moglibyście mi podesłać działające pliki GREP`a? Będę wdzięczny.

[#8] Re: Tubexx

@Pero, post #7

U mnie działa zarówno getvideo jak i tubexx. Miłego szukania winowajcy, tutaj grep -> http://korni.ovh.org/temp/grep.lha

[#9] Re: Tubexx

@Korni, post #8

Podmienilem - ani drgnie.

[#10] Re: Tubexx

@Arbuz, post #2

Wersja, która pokazywałem nie jest ściągnięta z Aminetu, a ze strony Tubexxa i pochodzi sprzed PowerDev Meeting #5, czyli była ściągnięta mniej więcej 1 września. Działa bez przeszkód, wczoraj sprawdzałem.

[#11] Re: Tubexx

@Zbysiuk, post #1

A u mnie już działa. Wystarczyło zainstalować pakiet SDK i resztę co jest podane na stronie
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem