[#1] Stell
Zainstalowalem ostatnio Stellarium. Fajny program, ale oprocz wielu zalet w moim wypadku ma powazna wade - wiesza sie zbyt czesto. Obserwowalem to cudo na Amizaduszkach i tam u ktoregos z kolegow zachowywalo sie poprawnie. W chwili obecnej wina za caly ambaras obarczam karte graficzna (R7500 64M) i wlasnie te 64M - mam racje?

[#2] Re: Stell

@Zbysiuk, post #1

Ja też zainstalowałem jakiś czas temu, odpaliłem i pobawiłem się aż do czasu zwisu... A pamięci na karcie mam 128MB, więc to chyba nie kwestia tego.
[#3] Re: Stell

@Zbysiuk, post #1

Hej, to u mnie sie bawiliśmy Stellarium, ja mam Radeona8500 64 MB i MOS2.1. Od zawsze był super stabilny, na poprzednim Radku 9250SE 64 MB jeszcze pod MOSem1.4.5 też działał super.
[#4] Re: Stell

@wali7, post #3

I oczywiscie masz wersje 0.8.2. U mnie jest tak, ze jak zaczne ruszac mysza i przesuwac widnokrag to po jakims czasie sie wiesza - zawsze. Ciekawe skad to sie bierze? Rzeczywiscie widzialem, ze na twoim kompie chodzilo to b. przyzwoicie. Jakies pomysly??

[#5] Re: Stell

@Zbysiuk, post #4

Ja mam pomysł. Weź w końcu przeinstaluj od nowa system. :D :D :D To tak samo jest jak z tubexxem (z którym też walczyłeś). U mnie nie działał dopóki kolejne wersje mosa dokładałem i miałem mnóstwo starych śmieci w systemie. Jak zainstalowałem MOSa2.1 na czystą partycję nie mam takich problemów. :P

Ostatnia modyfikacja: 07.12.2008 22:31:18
[#6] Re: Stell

@Arbuz, post #5

O! U mnie na 1.4.5 chodził bez najmniejszych problemów, a wczoraj chyba 1. raz chciałem pod 2.1 uruchomić i nie poszło. Wczytuje dane i się zamyka. Jeszcze nie przysiadłem do niego, więc nie wiem o co chodzi, ale na stabilność do tej pory nie narzekałem.

Ostatnia modyfikacja: 07.12.2008 22:47:39
[#7] Re: Stell

@Arbuz, post #5

To nawet nie dotyczy systemu a SDK. Tylko ja nie chce tego robic z innych przyczyn, poniewaz nie do donca wiem jak potem to SDK doinstalowac do Cubic IDE.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem