[#1] Pytanie o sprzęt.
[#2] Re: Pytanie o sprzęt.

@Kitech, post #1

Czyżby zakupy pod OS4?
[#3] Re: Pytanie o sprzęt.

@Kitech, post #1

zadziala ale nie widze sensu wydawania 80 zł na kartę z 256 ramu skoro i tak sie tylko 128 wykorzysta

[#4] Re: Pytanie o sprzęt.

@wali7, post #2

Dokładnie! :)

[#5] Re: Pytanie o sprzęt.

@Kitech, post #1

No nie jest to demon prędkości :)

[#6] Re: Pytanie o sprzęt.

@rzookol, post #3

Skąd wiesz, może AmigaOS 4 wykorzysta całe 256.

[#7] Re: Pytanie o sprzęt.

@Grzegorz Kraszewski, post #6

autorzy napisali, ze nie. uzywa w okolicach 128MB.

[#8] Re: Pytanie o sprzęt.

@rzookol, post #3

88,95 zł, a karta ze 128 MB jest o całe !UWAGA! 8,95 zł tańsza...
A co będzie, jak kiedyś wymyślą jakiś sposób na obejście tego i wykorzysta system więcej? Znowu karty wymieniać?
Gdyby różnica była 80 zł, to bym zrozumiał.

A nie lepiej poczekać na sterowniki do nowszych radeonów X i HD i zobaczyć co one będą potrafiły?

[#9] Re: Pytanie o sprzęt.

@SirLEO, post #8

Masz słusznego. ;)

[#10] Re: Pytanie o sprzęt.

@SirLEO, post #8

9250 uzywane są na moje warte kolo 30 zł

[#11] Re: Pytanie o sprzęt.

@Kitech, post #1

a ta w podpisie R9250 juz nie dziala? i zastanawiam sie po co tobie tyle Amig z PPC jak i tak uzywasz peceta z win?

[#12] Re: Pytanie o sprzęt.

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #11

Niezwykle ciekawa rzecz. Jeśli ja zadaje podobne pytanie (kilka wątków temu), to nikt nawet słowa nie piśnie, za wyjątkiem Pero. Jeśli jednak Kitech, nie kończąc swojego wątku ma już siedem odpowiedzi, to jest ok... . No coż będę "podsłuchiwał". To jest poprostu "double standards"

[#13] Re: Pytanie o sprzęt.

@Zbysiuk, post #12

jak to powiedział pewien lew: "life's no fair" ;)
[#14] Re: Pytanie o sprzęt.

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #11

SKOLMAN: Działa, ale 256MB robi wrażenie. A Amigi po prostu lubię mieć. I tak tylko część jest opisana na PPA. Rozumiesz - takie hobby. :D
Zbysiuk: Bo mnie wszyscy bardzo lubią. :D

[#15] Re: Pytanie o sprzęt.

@Kitech, post #14

ok ale zeby odpalic OS4 na Pegu to przeciez nie musisz kupowac kolejnego Pega ;) moim zdaniem takie osoby tylko odbieraja nowych uzytkownikow MOS i OS4.

www.ppa.pl/newsy/komentarze.php?id=6903&poststart=100#59049

[#16] Re: Pytanie o sprzęt.

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #15

SKOLMAN, chyba czujesz, że ja tylko sobie żartowałem. Oczywiście, że byłby to zupełny świr. :D
Nota bene jeszcze nie tak dawno chciałem podarować mojego Pega bardzo porządnemu i sympatycznego Amigowcowi (jakoś tak stawiał opór i na dzień dzisiejszy może i dobrze :)).

[#17] Re: Pytanie o sprzęt.

@Kitech, post #16

Nota bene

Tak słucham :D??

Benedykt Dziubałtowski

[#18] Re: Pytanie o sprzęt.

@Zbysiuk, post #12

Może to przez brak sugestywnego awatara? ;)

[#19] Re: Pytanie o sprzęt.

@Kitech, post #16

@ Kitech
A1200T, E/BOX, BPPC630+ 200/60/50MHz SCSI, 256MB RAM; BVision; Mroocheck, Scand. FF zewn.

He he, miło mi że i ja się swego czasu jakoś przyczyniłem do rozbudowy tej pokaźnej kolekcji :D
Dobrze się sprawuje to pudełeczko do dziś? :)
[#20] Re: Pytanie o sprzęt.

@wali7, post #2

A ja mam pytanie czy OS4 obsłuży mojego R9100 128MB/128b i SoundBlaster Live! v070?

[#21] Re: Pytanie o sprzęt.

@R-Tea, post #19

Super się sprawuje! :D

[#22] Re: Pytanie o sprzęt.

@Kitech, post #21

Hmm... tak patrzę na twoje konfigi, i się zastanawiam czy aby nie lepiej byłoby, gdybyś podpiął R9200 pod Pega.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem