[#1] nowy toolbar dla OWB/Sputnika
Radujcie się, ludkowie, a szczególnie miłośnicy pionowego oznakowania jezdni, bo oto nowy toolbar do OWB morphosowego się objawił.

tu preview

a tu pliczek

Do Sputnika też można go użyć jak kto chce (tylko nazwy trzeba pozmieniać odpowiednio).

Poproszę o komentarze - czy np. Home jest aby czytelny i rozpoznawalny, czy lepiej w inną stronę ciągnąć?
[#2] Re: nowy toolbar dla OWB/Sputnika

@recedent, post #1

Nice :)

[#3] Re: nowy toolbar dla OWB/Sputnika

@recedent, post #1

A mozna Cie prosic o wyczarowanie kolejniej amigantki z joyem w lapie albo obrony Krashana przed nalotem B1b:)? Czekaj mam pomysl zrob MiniQ w otoczeniu eskimosek, moze to go ruszy to zrobienia PACZA, łer iz łer iz:D? Masz talent Chlopie:)

[#4] Re: nowy toolbar dla OWB/Sputnika

@recedent, post #1

Ładne :)

[#5] Re: nowy toolbar dla OWB/Sputnika

@recedent, post #1

W końcu wyszedł MorphOS na mini.Więc i ja mogę dorzucić swoje trzy grosze.
Oryginalny toolbar w OWB nie odpowiadał mi od pierwszego odpalenia więc zrobiłem sobie własny :)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9a6c0d814fb4ca5b.html

Ostatnia modyfikacja: 21.10.2009 17:12:30
[#6] Re: nowy toolbar dla OWB/Sputnika

@eastone, post #5

Wiesz, że z MorphOSem dostarczany jest Grabber? :)
[#7] Re: nowy toolbar dla OWB/Sputnika

@Jacek Piszczek, post #6

jeszcze do tego nie doszedlem :)

Zauktualizowane
Fajny ten Grabber :), dzieki za podpowiedz.

Ostatnia modyfikacja: 21.10.2009 17:14:43
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem